Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dać do zrozumienia facetowi że może dominować?

Polecane posty

Gość gość

Otóż mój facet robi z***bistą minetkę, ma sporą pałkę i dobrze r***a :P Ale mam wrażenie że nie mógłby mnie "źle" traktować, trzymanie za włosy, wyzwiska, r****nie w usta itp. Nie chce mu mówić po kolei co ma robić. Co mogę zrobić w łóżku aby dać mu do zrozumienia że to lubię i może sobie pozwolić? Mamy po 22 lata:P

Gość gość
a czekam na taki znak od mojej, ale nigdy nie dostałem... więc nie umiem doradzić

Gość gość
To naprawdę jest takie trudne? masz 22 llaata i nie potrafissz rozwiaazac tak prostej sprawy? :O

Gość gość
powiedz mu to co tu napisalas. ja bylbym w 7 niebie gdybym cos takiego uslyszal.

Gość gość
tak, mam problem jak rozwiązać tak proste sprawy, z tego względu że zastanawiam czy on nie woli być troche uległy wobec mnie - np. uwielbia lizać stopy, nigdy nie dawał żadnego przejawu dominujacego wobec mnie :D więc jeśli powiem facetowi żeby mnie sponiewierał, a jego to kompletnie nie kręci - to może być troche komiczne :D

Gość gość
i pytanie do facetów którzy czekają na taki znak: próbowaliście i dostaliście odmowę? :P czy boicie się negatywnej reakcji i nic nie robicie z tych rzeczy, a mimo to bardzo chcecie?

Podczas aktu seksualnego powiedz do niego kilka świnstewek :) Poproś by Cię zerżnął jak dziwkę. Jeśli ma na to ochotę, kręci go to, zrozumie ;)

może zerżnij mnie jak dziwke to troche za ostro ale kto wie, jak sie wstydzisz rozmawiac to popisz sobie z nim pieprzne eski i tam mu napisz co bys chciała

Moja historia? :D To nie jest moja historia :D Ja nie mam oporów przed wyrażaniem swoich pragnień i potrzeb. Komunikacja w związku jest bardzo ważna. Nie można się siebie wstydzić, bać. Ja mówię czego chce i to dostaję ;)

Gość autorrka tematu :P
"zerżnij mnie jak dziwke " to chyba za grubo jak na 'wprowadzenie' do tematu :D

czasem bym chciała ale nie wiem czy on chce :D KAŻDEGO faceta to kręci? :P

Oj tam pitolicie ;) W ferworze podniecenia nie takie rzeczy się mówi :D Jeśli się speszy powiesz mu, że byłaś w takiej euforii, że do słowa doszły instynkty :)

Gość gość
powiedz:Zerznij mnie jak suke i tyle.

Gość gość
sami niedzielni spece od rżnięcia suk i dziwek :) ale chyba głównie wirtualni

eksperci na sucho :D potrzebuje jakiejś realnej rady, a nie fragmentu scenariusza opowiadania erotycznego :D