Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwac, zaprosisc gdzies obca dziewczyne?

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie metody na np ekspedientke w sklepie?

Gość gość
Spadaj nieudaczniku.

Gość gość
A tam nieudacznik. Nie mam doswiadczenia z takimi kobietami:P Normalnie to poznaje przez znajomych badz w warunkach gdzie oboje jestesmy nastawienie na flirt. Czasem same mnie podrywaja a mi spodobała sie pewna dziewczyna i nie mam weny jak zagadac i nie zrobic z siebie glupka. W klubie, na imprezie itd jest inna atmosfera i tam niemam problemu ale np zagadac na ulicy badz podejsc do jakiejs w miejscu jej pracy gdzie kobiety sa wycofane i nie tak skore do flirtu to juz dla mnie czarna magia i czekam na jakas sensowna rade a nie epitety ludzi ktorzy wyladowuja swoja zlosc i frustracje w ten sposób. Może jakaś kobieta sie wypowie?

Gość gość
nie przejmuj sie tekstami w stylu nieudacznik tak mowia kobiety co same sa nieporadne:D Zagadaj do niej zapytaj sie co robi po pracy , ze chcesz ja zaprosic ! i patrz jak sie zachowuje przy tym czy sie usmiecha czy jest zainteresowana . Jak da ci numer lub powie ze o tej godzinie konczy to sukces , a jak walnie wymowke to daj sobie spokoj:D

Gość gość
Zacznij chodzic coraz częściej tam żeby cos kupić. I niech widzi ze to p*****ly, że pretekst żeby ja zobaczyć ;) Musisz zobaczyć czy tez jest zainteresowana, patrz jej w oczy takie cos odrazu można wyczuć ;)

Gość Marlcia
Trudne pytanie moze zalatw do niej sobie nr tel

Gość gość
Problemem jest asortyment:P Gdyby to był spożywczy to juz dawno bym ja gdzies zaprosil. Tu raczej mysle nad akcja ze podchodze i zagaduje czyli musze to zrobic z pomyslem. Maly plan juz mam ale nie chce zdradzac szczegolow. " Musisz zobaczyć czy tez jest zainteresowana, patrz jej w oczy takie cos odrazu można wyczuć " Z tym mam czesto problem by to wyczuc:P Napewno jej oczy mi sie bardzo podobaja, do tego ma piekny usmiech.

Gość Marlcia
Ma piekny usmiech ?

Gość gość
No tak ma piekny usmiech.

Gość Marlcia
A gdzie widziales ten piekny usmiech ?

Gość gość
moze zapytaj żeby Ci coś doradziła co chcesz kupić

Gość gość
Kiedys cos kupywałem ale byłem z kumplem i widziałem że cały czas sie usmiechała (badz starała ukryc usmiech) no i nawet rozmawialismy chwile ale musiałem szybko isc a w pewnym momencie powiedziała cos co mnie zbiło z tropu (troche negatywnie to odebrałem zbyt poważnie)a dopiero pozniej (jak juz odszedlem) zalapalem jak moglem to obrocic w niezla kontre i przejsc we flirt. Tylko z tym usmiechem to przechadzac tez kiedys widzialem ze miala klienta i tez sie usmiechala wiec to taki typ radosnej kobiety.

Gość gość
w pracy z klientem trzeba być miłym, uśmiechać się, udawać troskę i zainteresowanie jego problemami. dlatego strasznie wkurzają mnie tacy namolni faceci, którzy nie potrafią odróżnić zwykłej uprzejmości dla klienta od zainteresowania jego osobą. a jak jestem zainteresowana, to facet, to wie, więc jak nie wiesz, to laska ma cię w doopie.

Gość gość
piszesz oczywista rzecz ze jest sie milym dla klienta. "a jak jestem zainteresowana, to facet, to wie, więc jak nie wiesz" Oj słabo nas znasz:P Jest udowonione naukowo ze my mamy wieksze problemy z "czytaniem" sygnałów niewerbalnych. dlatego potem skarżycie sie ze was nie rozumiemy badz nie widzimy co do nas "mowicie" poprzez gesty. Dlatego facet nie wie a probuje i jak trafi akurat to ty myslisz ze on wiedzial ze dajesz mu znaki zeby podszedl:P A on ze zrobil dobre wrazenie po poznaniu juz i ze jakby mial czekac na twoja inicjatywe to by nigdy Cie nie poznal.