Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopiec vs dziewczynka

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy chcialabym Was prosic abyscie napisaly jakie sa + i - bycia mama chlopca lub dziewczynki. Sama jestem mama chlopca 8 miesiecznego i zastanawia mnie jak to jest miec corke oraz co w przyszlosci moze wykombinowac moj syn :).

Gość gość
dla mnie lepiej mieć dziewczynkę. Choć w dzisiejszych czasach łatwiej wychowac chłopca. A dlaczego lepsza dziewczynka? Pomimo wyjątków, w większości to dziewczyny mają lepszy kontakt z matkami w życiu dorosłym. Syna zabiera synowa, wnuki też są bardziej obce, bo wiadomo, że dziewczyna dziecko prędzej wpada w odwiedziny do matki niż do tesciowej. Z córką jest inaczej- potrzebuje rad mamy, to mama jest autorytetem nie teściowa nawet chociażby w wychowywaniu dzieci. No i... ja osobiście wolę mieć zięcia niż synową ;P a wnuki wolę mieć od córki niż od obcej baby :D

a ja napisze ze mam nadzieje ze nikt wiecej sie tu nie udzieli bo temat głupi jak cholera... niema co jest lepsze , jak to jest z inną płcią.. każdy ma to co ma i każdy kocha swoje dziecko bezwzgędu na wszystko a już wogóle na płeć..

Gość gość
Tylko i wyłącznie dziewczynak, chłopcy mają po urodzeniu taką brzydką kulę między nogami. Fujj.

łatwiej wychować fajne i zdrowe dziecko niż trudne, czy chore - to czy chłopiec, czy dziewczynka ma tu mniejsze znaczenie

Gość gość
ja wolę chłopca dlaczego? bo pilnuje jednego ptaszka a nie całego stada nie będę się trząść jak zaczną się dyskoteki: -żeby tylko nie zg****ili (mimo wszystko jest to częstsze na dziewczynach niż chłopcach) -żeby tylko miesiączkę dostała-dziecko zawsze jest inne przy nas a inne przy znajomych i nie czarujmy się większość z nas nawet nie wie że dziecko pije alkohol lub się narkotyzuje zachowanie dziewczyn jest z rok na rok wulgarniejsze, a chłopcy to tacy maminsynkowie jak chłopcy się kłócą to dadzą sobie po razie a dziewczyny wiecznie się na sobie mszczą... nie chce mi się więcej pisać :D

Gość gość
"Tylko i wyłącznie dziewczynak, chłopcy mają po urodzeniu taką brzydką kulę między nogami. Fujj." a ta kula przy robieniu ci nie przeszkadzała, facetowi dobrze zlizywałaś a u swojego dziecka się brzydzisz, a obcego aż połykałaś?

Gość gość
Hahah no faktycznie niemowlak męski wygląda paskudnie, ja mam córki 3 i w rodzinie tez wszyscy mają córki, jak się kuzynce urodził chłopak to takie dziwne było gdy zobaczyliśmy jak wygląda bez pieluchy.