Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurza mnie ta moja bieda;/ nigdy sie niczego nie dorobie

Polecane posty

Gość gość
trzeba za robote sie wziasc

Gość gość
a niby co robie? leze?

Niebezpieczny temat . Zaraz Cie zwyzywaja od nierobów, pasożytów itd. Bo tu jak nawet pracujesz a zarabiasz mniej niż ta niby lepsza część forumowiczów to jesteś nierobem

Gość gość
codziennie dojeżdżam do pracy prawie 2 godziny w jedna strone pracuje 8 godzin zycia towarzyskiego nie mam robie za najnizsza, dojazdy czesc zabieraja w moim miescie pracy nie ma opiekuje sie dodatkowo babcia wiec na stale sie przenieść nie moge

A czego ja mam ci zazdrościć ? Pustego łba . Chłopcze jesteś tak zadufany w sobie że myslisz iż wszyscy ci zazdroszczą. Smieszne

Gość gość
przeciez codziennie jade do pracy wiec jak mozesz mowic, ze jestem nierobiem? pracuje fizycznie co mam jeszcze zrobic?:(

Gość gość
musisz szukac faceta z kasa :P

Gość gość
nie jestem zainteresowana sponsoringiem:o na faceta nie mam czasu-cale dnie mnie nie ma w domu przeciez

Gość gość
dla faceta abys w nocy byla w domu:)

Popisz sobie , popisz marcinku. Blask twojej z***bistosci mnie powalił. Ciekawe do której klasy gimnazjum chodzisz dzieciaku

Gość Marcin 77
to co cie powala to twój problem,niestey,zamiast siedziec i wypisywać głupoty weż się do roboty

Gość gość
przeciez nie mam rodziny:D wiec komu wspolczuc? nie mam meza, ani dzieci

marcinku po co mam się brać do roboty w niedzielę ? Jak mi nic nie brakuję . Tylko gardzę do granic litosci takimi rzeczami jak ty co nie szanuja innych ludzi. To tyle.

Gość Marcin 77
tobie moze wystarcza siedzenie na kafeterii w piekne niedzielne przedpołudnie,ale rodzince,wątpie,dlatego mozna im tylko wspólczuć tak znieudaczonego rodzica,ale cóż tego wybrać się nie da,z pozytkiem dla ciebie,bo pewnie byłbyś sam

Rodzinka pajacu pojechała na działke w piatek i dziś po nich jadę. Nie martw się o moja rodzine martw sie o siebie umysłowy impotencie

Gość gość
a marcin 77 gdzie siedzi w niedziele przedpoludnie piekne? :D

Gość Marcin 77
rewelacja,rodzinka na zapadłej dziurze,bo nie ma wyjscia,a to jedyna okazja wyrwać się od nudziarza bez dorobku,a tatuś kwiczy na babskim forum,piekny przykład,normalnie tylko pozazdroscić takiego dominatora domowego,idż się pakuj bo nie zdążysz i kolejne nieudacznictwo zyciowe zaliczysz

Gość Marcin 77
ja tu siedzę bo poluje na łatwe r****nie,albo może nawet na stały związek

Gość gość
ale to nie jest forum dla gejów

Gość gość
wziąŚć???? jelopie ty sie wez za slownik ort i nauke. W tych czasach nie kazdy moze zyc w luksusie, tak zyja tylko wybrancy narodu i zlodzieje

Gość Marcin 77
nie jestem nim,jestem przystojnym facetem i szukam ładnej dziewczyny

marcinku nie jesteś w stanie mi dokuczyć. Nie znasz mnie ani ja ciebie ' całe szczęście" też tu siedzisz i szukasz w necie kobiety ? Hoho w realu nie stac. Dla mnie jesteś tylko downem i internetu, z którego posmieje się ze znajomymi przy piwku dziś wieczorem,

Gość Marcin 77
nie mam znajomych i nie pije piwa,bo brzuch rośnie,nie chce też ci dokuczać,bo zycie zrobiło to za mnie

Gość gość
marcin p***bku a co Ty robisz na kafe w niedzielne popoludnie buahaha przyganial kociol garnkowi, zalosnym hipokryta jestes, matka ci dala wszystko ppod nos i sie wywyzszasz pustaku. Ani kasy ani klasy biedaku nie masz

Gość gość
dobry duszku prosze przestan sie wypowiadac w moim temacie bo wasze przepychanki dotycza czegos innego niz temat marcin popisze i pojdzie a ty go tylko nakrecasz

Gość Marcin 77
nikt mnie nie nakręca,ja tylko tak se,ciapaciak jest sfrutsrowany swoim nieudacznictwem to niech sie poślini trochę i mu przejdzie