Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurza mnie ta moja bieda;/ nigdy sie niczego nie dorobie

Polecane posty

Gość gość
Kto byl biedakiem ten biedakiem zostanie. Tez pracuje na jednym etacie, dodatkowo biore robote na umowy o dzielo. I cale dnie i czasem noce pracuje. I nic z tego nie mam, nawet na zalozenie rodziny mnie nie stac. Moi rodzice by sobie nie poradzili finansowo beze mnie...

Gość Marcin 77
i co z tego nieudacznicy, że matka dała mi wszystko pod nos? żal tyłek ściska , że wywodzicie się z biedy aja mam an starcie wszystko i pracować nie muszę bo starzy mi dadzą

marcinku nie jesteś w stanie mi dokuczyć. Nie znasz mnie ani ja ciebie ' całe szczęście" też tu siedzisz i szukasz w necie kobiety ? Hoho w realu nie stac. Dla mnie jesteś tylko downem i internetu, z którego posmieje się ze znajomymi przy piwku dziś wieczorem, wyglądasz mi na kolesia , którego rówieśnicy skrzywdzili w szkolnej ubikacji w podstawówce. Taki insekt z inteligencją arbuza

Gość Marcin 77
co ty gadasz, ja znam jednego gościa co też z********a od rana do świtu nic nie ma ,a rodzine załozył i jeszcze ją na weeken wysłał na jakieś zad***e

Gość gość
Dobry duszku nie mialas przypadkiem kiedys nicka "moze pomoge"?

Gość Marcin 77
nie powtarzaj się duszek,napisałm że życie ci dokuczyło,więc ja będać litościwym już nie będe go dublował

Gość Marcin 77
zamiast tu ślęczeć rozwiązałbyś krzyżówkę,albo jakąś inną szarade,wysłał,może jaki telewizor albo ze 100 złoty by wpadło,a tak bezproduktywnie pieprzysz trzy po trzy,co sdandardu zycia nie podniesie

Nie miałem takiego nicka. marcinku żegnam cie oziemble szkoda mi czasu na ciebie. Bo tak na prawdę to jestes zwykłym frajerem , ktyóry nie wie co to praca i życie. i życzę ci prawdziwej kobiety a nie tej z wyobraźni podczas onanizmu.

Gość Marcin 77
wale konia , nie będę się przez chwilę udzielał. Ja nieudacznik życiowy prawie wam WEŹCIE sie do roboty

Gość Marcin 77
biedny jesteś chłopcze,a twoja rodzina jeszcze bardziej,jeż po nich chłopie póki jeszcze masz po kogo i pozdrów zone,bo to biedna kobieta jest

Właśnie zaraz wsiadam w swoją Syrenkę :) i za wyżebraną benzyne po nich jadę. trzymaj się onanisto zyczę mocnego chwytu

Gość Marcin 77
życzenia zostaw dla rodziny,na pewno się przydadzą

Gość Marcin 77
chwytam mocno bo mam małego i by coś poczuć muszę chwycić mocno

Gość Marcin 77
Ja robiłem laskę facetom za kaskę i teraz kupiłem poloneza z lpg i zarobiłem na kurnik:-)rozwinąłem sie i obsługuje panie po 80ce:-)