Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek07

Muszę schudnąć jak najszybciej.

Polecane posty

Gość smutasek07

Witam, mam prawie 18 lat, 162cm wzrostu i około 56kg. Tłuszcz głównie gromadzi mi się na udach i pupie, brzuszek jest w miare okej ale jest już 23 czerwca, a ja chcę szczupło wyglądać na plaży. Mam jeszcze większą motywację dlatego, że mój chłopak jest ładnie umięśniony, zbudowany. Nie jest jakimś tam pakerem, ale jest seksi. A ja dlatego, że jestem niska, gorzej to wygląda. Więc myślę o głodówce, potem po prostu mniej jeść i jakoś zdrowo i do tego ćwiczenia. Chciałabym biegać ale nie wiem czy mi się uda. Pomożecie? Nie Krzyczcie tylko :( :*

Gość smutasek07
no pliisss, odpisze ktoś?

Gość Parys0912
ile i w ile ?

Gość gość
Moim zdaniem masz idealną wagę, nie musisz się odchudzać.

Gość smutasek07
Waga może jest okej ale nie wyglądam dobrze z wilkimi udami bo mam budowę gruszki :/ W bikini na plaży nie chcę tak wyglądać. Myślę około 5kg jakoś do początku lipca...

Gość smutasek07
"smutasek07 Jestem niska i gruba.mam duży brzuch i grube uda i jeszcze ten nieprzyjemny oddech." Nie podszywaj się pode mnie, to nie jest zabawne.

Gość smutasek07
Moze dużo seksu dobrze mi zrobi.ma ktoś ochotę?

Gość smutasek07
"smutasek07 Moze dużo seksu dobrze mi zrobi.ma ktoś ochotę?" NIE PISZ TAK

Gość oooAndzia
smutasek nie przejumj się, tzw "jazde" poniewaz nie mają swojego życia i czymś dowartościowac się muszą :) A lubisz ćwiczyć? Może nawet jesli nei to się zmotywuj i polecam Chodakowską turbo spalania w 4 tygodnie. Tyle że jest to na prawdę ciężkie kiedy nie ma sie kondycji. Ja na początku byłam w prawdzie załamana ponieważ zrobiłam tylko 15min :P ale codziennie po tyle i z czasem coraz dłużej da sie wytrzymać ;)) Pij też pół godziny przed obiadkiem szklanke wody z dwoma łyżeczkami octu jabłkowego (ja popijam to jeszcze drugą szklanką samej wody) efekty murowane ;)

Gość smutasek07
oooAndzia Dzięki za radę, w zimie jak chciałam się zabrać za siebie to właśnie cwiczyłam Chodakowską ze 3 razy i nie dawałam rady ale pot ze mnie płyną jakbym w deszczu stała :D

Gość Maroszka ;)
Co do octu to popieram. Ale MUSI byc to ocet JABŁKOWY b spotkałam sie na tym forum z dzieczynami które cos pomylily i piły zwykły ocet!!! Jedyny minus - Smak stareo białego wina z ocetem blee. Dlatego jak poprzendiczka pisała, najlepiej czymś popijać ;)

Gość oooAndzia
Mi to aż mieśnie się trzęsły i padałam na cyce jak to sie mówi hehe słyszałam ze dobre są tabletki forever slim tyle że drogie są bardzo. Chętnie bym je wypróbowała ale nie stać mnie raczej na taki wydatek :/

Gość smutasek07
Ale dlaczego ten ocet pomaga? Co on takiego robi? ;)

Nie chudnij (w sensie, nie trac na wadze), bo to Ci niekoniecznie pomoze, jesli chodzi o wyglad. Wage masz jak najbardziej fajna. Sama mam 160 cm, 54 kg wagi i jestem zdecydowanie szczupla. Najlepiej w ogole nie mysl w kategoriach "wagowych", tylko o wygladzie. Z tego co piszesz, potrzebujesz raczej poprawic kondycje i nabrac troche miesni. Chodakowska moge Ci z czystym sumieniem polecic. Jak nie dajesz rady Killera, to chociaz Skalpel ktory jest naprawde lekki, a tez daje efekty. No i ze swojej strony polecam 2 rzeczy: - kup sobie jakis sensowny balsam antycellulitowy, ostra myjke i plastikowy przyrzad do masazu (balsam nie musi byc z nie wiadomo jak wysokiej polki - ja stosuje Soraye) - pomoze na kondycje skory, a ujedrnienie optycznie "wyszczupli" strategiczne rejony - rower - nawet niewielkie dystanse (czyli powiedzmy 10-15 km) codziennie robia cuda z miesniami nog, zwlaszcza lydkami, ze o kondycji nie wspomne.

Gość oooAndzia
Wspomaga odchudzanie bo rozkłada tkanke tłuszczową zwiększa tempo metabolizmu i szybciej tez pozbywasz się wody z organizmu :) i nie ma się po nich "nadętego brzucha" no i najważniejsze - nie ma po nim efektu jojo jesli przestaniesz go pić ;)

Gość smutasek07
Dziękuję wam za rady, na pewno się do nich dostosuję! Mam nadzieję, że pomoże, muszę się wziąć za siebie bo wakacje już tuż tuż i każdy chce wyglądać ładnie i dobrze się czuć ze swoim ciałem ;)

Gość gość
cwicz dziewczyno, a nie odchudzanie stosujesz zdrowa, czysta dieta i cwiczenia silowe+ cardio 3x w tyg min.

Gość Olcia Dubicka
Głodówka to żadne rozwiązanie. Na głodówce tracisz mięśnie i wodę z organizmu a nadal będziesz otłuszczona mimo spadku wagi bo mięśnie ważą 4 razy więcej niż tłuszcz a przecież chodzi o to by się pozbyć tłuszczu a nie mięśni. Na głodówce szybko się przejedziesz a na schudnięcie są lepsze sposoby :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.