Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja i on

pieszczenie

Polecane posty

Gość ja i on

mam pytanie do dziewczyn,czy to ze facet chce na każdym spotkaniu a spotykamy się w weekendy i chce bym piesciła jego penisa jesli np.nie kochamy się jest normalne i czy nie za częste,bo mam wrażenie że tylko do tego jestem mu potrzebna gdy mu odmawiam tych przyjemnosci on zaczyna dopytywac co mi jest i że z takim postępowaniem daleko nie zajedziemy,wiedziec ze spotykamy sie tylko dla seksu jest dla mnie nie do przyjecia tym bardziej ze ja go zaczynam kochać on jeszcze takich uczuc do mnie nie czuje a jesteśmy ze sobą 7miesiecy.

Gość gość
Mój mąż chce tego codziennie, faceci tak mają. Spotykacie się tylko w weekendy i cały tydzień na to czeka.

Gość ja i on
no wychodzi ze on tak ma jak nie seks to mimo ze nawet po seksie jest juz zmęczony i mówi ze sam ma dosc na drugi dzień znowu ma ochote na pieszczenie samego penisa,faceci to widzą inaczej ja zaczynam widzieć ze tylko mu seks w głowie ja tez lubie seks ale zaczynam myslec ze gdyby nie te sprawy to bez sensu jest sie spotykac np.jak wczoraj ja mu odmawiam a on chwile posiedział i zaczyna sie zbierac do domu no to co ja mam o tym mysleć

Gość gość
moja jak mi nie da to ide na miasto na panienki, sa takie co zawsze chcą:)