Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

damskie ploteczki...

Polecane posty

Gość gość

ponoc faceci to gorsze plotkary... Ale mnie interesuje damska prawda ;) plotkowanie i newsy ;> wy Dziewczeta naprawde mowicie sobie wszystko o waszych partnerach?! ;| niewazne czy stalych, czy jednorazowych... Jacy sa, komentujecie na forum ich cialo, rozmiary? ;> szczerze...

Gość gość
Mam nadzieje ze to tylko zaslona dymna, zeby wzbudzic teorie spisku ;p ze niby taka jednosc... A tak naprawde to sporadyczne przypadki, niedojrzalych gowniar ;> Jak to z wami jest? ;) Dzielilyscie sie wrazeniami z igraszek z wielkohujami ;) no albo wrecz przeciwnie... To dla mnie wazne! Czekam na odp.

Gość gość
Nie to nie ;/ Widac za trudne pytanie dla naszych doradczyn ;)

Gość ona090
Moja przyjaciółka kiedyś mi się zwierzała z wielkości jej chłopaka wiadomo czego... i opowiadała o ich stosunkach czasami. Ona ogólnie jest zboczona i lubi gadać o takich rzeczach, Ale teraz ma raczej normalnego faceta więc już tyle o tym nie opowiada;) Sprawdź mój temat proszę

O męzu to sie z kolezankami nie rozmawia, bo wiadomo, ze zadna się nie przyzna, ze ma męza gbura/melepetę/lenia/prostaka tylko kazda udaje ze jej facet jest "kochany" (przynajmniej tak się dzieje do pewnego momentu, tzn do pierwszego przebłysku mysli o rozwodzie). Ale o chłopakach rozmawiałam z przyjaciólkami bez skrepowania. Wiem, który miał małego, który popierdywał przez sen, który się slinił podczas całowania a który miał duupę owłosiona jak goryl. (A moze jak przeciwieństwo goryla? ) Faceci lubia się przechwalać podbojami, ale z tym bywa jak z opisem złowionej ryby - przy kazdej kolejnej wersji parametry rosną. Natomiast osobiscie się kilkakrotnie przekonałam, ze się sobie nie zwierzaja, nie opowiadają o swoich problemach łozkowych ani nawet nie rozmawiają na temat ogólnego klimatu w swoim związku - jedyne uwagi to tylko jak dziewczyna się piekli o wyjscie na piwo z kumplami to jest komentarz,że znowu ma okres..

Gość gość
haha ale bzdury pani psycholog wiejska wymyśliła :) faceci to faceci tamto ???? idiotka

Zgadza się nei_nei - dlatego napisałam, że przyjaciółce mówię tylko tyle, ile uważam, że można. To osoba sprawdzona i bardzo nam kibicująca (przede wszystkim ze względu na nasze życie na odległość) i nawet taka osoba, jeśli ma dobrze w głowie poukładane, to wszystkiego wiedzieć nie chce - inaczej - wie, że pytać nie wypada o wszystko. Ona faktycznie wie, co o nim myślę i to nie w tajemnicy przed nim - on też wie. Kiedy topiliśmy się w kryzysie wyciągła do nas obie ręce - tylko z takimi ludźmi rozmawia się szczerze.

Gość gość
Mój facet otwarcie przyznał, że mówią sobie o wszystkim, często ze szczegółami. Ale ja mu mówiłam, że ja sobie tego nie życzę, bo jeśli ja go nie obgaduje wśród koleżanek to wymagam tego od niego. Chodzi mi bardziej o takie intymne sprawy- łóżkowe.Ale czy dostosował się do mojej prośby, nigdy się nie dowiem tak naprawdę.

Gość rtyrty
Mialam kiedys taka kumpele (teraz wyjechala i mamy dosc sporadyczny kontakt), ktora opowiadala o takich rzeczach ze szczegolami. Kiedys mowila, ze miala taki ostry seks z facetem, ze ten zerwal wedzidelko, cale lozko jej zakrwawil i myslala, ze bedzie na pogotowie dzwonic ;))