Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adiarrt

PRAWDOPODOBIENSTWO CIAZY

Polecane posty

Gość adiarrt

Czesc dziewczyny :) pierwszy raz korzystam z forum,ale to juz chyba akt desperacji hehe :P 30 maja mialam ostatnia @ bylam u lekarza 5 czerwca w. Srode i polecil mi weekend na zajscie w ciaze(przy badaniu widzial pecherzyk),tk wiec wzielismy sie z chlopakiem do roboty ;) miedzy 11 a 12.06 odczuwalam silny bol w jajniku,ledwo sie moglam ruszac,chodzilam jak zolw,bolalo,odczuwalam silne uklucia,mialam na nim jakis czas temu torbiel,ale nigdy mnie tak nie bolalo.. 21.06 zrobilam test (2tyg po stosunku) wyszedl negatywnie..:( nie wiem czy jeszcze moze byc za wczesnie? Piersi mnie bola troche mniej niz przed @ i troche szybciej niz zwykle,ale sa dni,ze w ogole ich nie czuje,co do ich wygladu to niby sa jakies zylki,ale nie chce sobie nic wkrecac moze byly wczesniej tylko nie zwracalam na nie uwagi,nie sa wypukle i bardzo mocno widoczne. Co o tym myslicie? Jest jakas szansa?Pozdrawiam :)

Gość gość
No pewnie, zawsze jest szansa. Zrób test jak będzie Ci się okres spóźniał ;)

Gość adiarrt
Do okresu jeszcze kilka dni,nie ukrywam,ze boje sie ze jednk go dostane,dlatego chciclabym juz wiedziec czy jest jakies prawdopodobienstwo ciazy hehe,myslicie,ze lekarz mogl sie pomylic? Skoro sam mi polecil czas na zajscie w ciaze?

Gość gość
Mógł ale nie musiał :) Na początku ciąży masz dokładnie takie samo uczucie jak przed dostaniem okresu. :)

Gość adiarrt
No wlasnie czytam na roznych stronach i mam podobne uczucie,momentami czuje jakbym zaraz miala dostac okres,ale jednak sie boje,ze to wlasnie on daje o sobie znac nieco wczesniej niz zwykle

Gość adiarrt
A ten bolacy jajnik? Czy ktoras miala taki silny bol w trakcie staran ?

Gość ania.doradca.ladeevit
Lekarz zapewne się nie pomylił, ale czy doszło do zapłodnienia, to nie wiadomo. Test możesz zrobić wcześniej, używając porannego moczu (większe stężenie hormonów).

Gość gość
ten ból o którym piszesz to prawdopodobnie owulacja :) też to przeżywam co miesiąc. Ból jest bardzo mocny i nie jestem w stanie chodzić w pozycji wyprostowanej. Na szczęście póki co tabletki jeszcze na mnie działają :D

Gość gość
z chłopakiem? moze najpierw znajdź sobie męża a potem zakładaj rodzinę.