Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BardzoSmutnaaa

Proszę o wsparcie, bo już nie daję rady...

Polecane posty

Gość BardzoSmutnaaa

Co ja takiego złego robię, że związek mi się rozlatuje mimo, że dbałam o niego z całego serca. Zawsze byłam w porządku, nigdy nawet przez myśl nie przeszła mi jakaś zdrada, czy nawet "niewinny" flirt. Nigdy też nie wymagałam niewiadomo czego, żadnych ekskluzywnych wakacji, żadnych drogich wycieczek, żadnych drogich prezentów, chciałam być tylko kochana, doceniana, chciałam czuć się dla niego ważna. Ale widocznie to jest za duże wymaganie...

Gość gość
Bo niektóre związki się poprostu nie udają i choćbyś próbowała to ogarnąć w 100% to i tak się rozwali.Cest la vie...

Gość BardzoSmutnaaa
Wiele złych rzeczy mu wybaczyłam. A on nie potrafi tego docenić ani innych rzeczy które mu dałam. Mam tu na mysli dziewictwo...

Gość gość
no tak dziewictwo jest istotne ale to bylo albo?

Gość BardzoSmutnaaa
Nie ma tu nikogo chętnego do rozmowy?

Gość gość
Ja miałam to samo niestety, starałam się z całego serca, znosiłam tyle rzeczy, miałam po prostu anielską cierpliwość, też nigdy nie dostawałam prezentów itp ale to nie o to chodzi, ja po prostu dałam z siebie 100 %, a on niestety nie. Do tanga trzeba dwojga, sam musi to zrozumieć,albo nie wiem co by musiało się stać zeby taki facet się ogarnął. Na siłę nic nie zdziałasz

Gość Katia$
Czasami tak bywa, też miałam bardzo podobną sytuacje:-(

Gość praiwczek_forumowy
ja ci moge dać moje prawictwo co ty na to ? :)

Gość BardzoSmutnaaa
To tak strasznie boli

Gość gość
Boli, bo musi boleć.Czas goi ny i za jakiś czas będziesz się z samej siebie śmiać

Gość gość
jestem teraz na tym samym poziomie :/ wlasnie wczoraj sie skonczylo, nie wytzrymalam roznic miedzy nami, jednak milosc to nie wszytsko tez byl moim pierwszym facetem w lozku :/ ale dla niego chyba to nic nie znaczylo bo seks mozna zaczac jesli czujesz sie wystarczajaco dobrze a nie z mliosci , tak mial ze swoimi ex :/ ciezko i boli i nie wiem co mam ze soba zrobic juz 3 razy sprzatalam dom i prawie nic nie jadlam dzis