Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoastałam oszukana

sprzedali mi jakieś starego grata zamiast nowego auta

Polecane posty

Gość zoastałam oszukana

dwa lata temu kupiłam swoje pierwsze auto, VW Polo, auto kupowałam w salonie, miało być nowe tymczasem okazało się że to jakiś stary rzęch tyle że odmalowany :O auto co trochę się psuje, co trochę trzeba coś wymieniać, a to jakieś filtry, a to jakieś klocki, oleje itp. mam już dość tego grata :O jakby wszystkiego było mało to teraz popsuł się silnik :O oczywiście pan w autoryzowanym serwisie powiedział mi że to moja wina bo nie przypilnowałam czegoś tam :O mam już dość tego grata i nie wiem co robić :O w serwisie zbywają mnie zawsze mówiąc że albo to przeze mnie się popsuło - jak do cholery może się coś przeze mnie popsuć kiedy nic nie robię przy tym samochodzie bo się zwyczajnie nie znam żeby móc coś dłubać i popsuć! a jak nie przez mnie to zbywają mnie tekstami że to normalne że coś tam się zużywa :O normalne w dwu letnim samochodzie? :O w salonie także nie chcą ze mną rozmawiać gdy próbuję dokonać reklamacji auta jako niesprawnego :O co dalej z tym można zrobić? nie wiem czy powinnam dochodzić swoich praw w sądzie czy dać sobie spokój i po prostu sprzedać to auto?

Gość koledzy się ze mnie śmieją
0/10