Gość MalwinaW Napisano Sierpień 4, 2019 Ja schudłam 5 kg ćwicząc i nie piłam coli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mini Mini Napisano Sierpień 4, 2019 Polecam Sibutramine 20mg. Waga spada nawet o 8 kg. Kupuję od Moniki z ogłaszamy 24. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malwinaww Napisano Sierpień 18, 2019 Ja nic nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SandruniaLE Napisano Sierpień 19, 2019 5kg bardzo łatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saritom 1 Napisano Sierpień 19, 2019 5kg - grypa żołądkowa przez tydzień i zrobione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DOkor Napisano Sierpień 21, 2019 a bez grypa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Napisano Sierpień 21, 2019 Wystarczy zajrzeć na bloga zbijamywage pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alojzuw Napisano Wrzesień 11, 2019 Od wejścia schudnę? ooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Napisano Wrzesień 11, 2019 Sporo na temat walki z kilogramami znajdziecie na zbijamywage pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Waleriana Lobonowski Napisano Wrzesień 11, 2019 Nic a nic nie znalazłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dagmara Skol Napisano Wrzesień 28, 2019 5kg???? to na kiszonkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jol5 Napisano Październik 15, 2019 Ja nie mogłam 5 kg schudnąć ale zaczęłam biegać zobaczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OLiwa Napisano Październik 24, 2019 ocet jabłkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka_999 0 Napisano Luty 29, 2020 Hej Kiedyś sama byłam otyła i po 4 latach udało mi się schudnąć metodą która jest opisana na tym blogu: dietalux.wordpress.com Moim skromnym zdaniem warto tam zajrzeć Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta.chroboszcz 0 Napisano Październik 20, 2021 Osobiście mi pomogły schudnąć tabletki które znalazłam na tej stronce: dietalux.wordpress.com warto sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach