Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylkooTyforewer

mój chłopak w wiezieniu .

Polecane posty

czesc ; * mam do was pytanie , bo napewno nie ktore z Was dziewczyny przez to przechodzily niestety ; ( no to tak .. moj chlopak siedzi w wiezieniu , narazie w areszcie ; ( musze pojechac na widzenie , ale nie mam 18 lat . czy jak pojade z moja Mama , to bede musiala z Nia wejsc tam na sale widzen ? bo naprawde , nawet nie bedemiala jak z Moim chlopakiem pogadac , jezeli Moja Matula bedzie siedziec obok Nas ; ( i co mam napisac na kartce , ktora trzeba dac prokuratowi , zeby podbil o widzenie ? swoje dane i co ? bardzo prosze o szybka pomoc ; ( bo jutro juz chce jechac i to zalatwic , bo bardzo tesknie ; (

Gość zamiganie z dołu
nie dadzą ci zgody z góry tłumaczę w areszcie nie ma 18 nareszcie niech idzie ktoś i weźmie telefon opłata z góry na konto z dołu 09875433456788997653211211 dobra kaśka przestań się wygłupiać darek poprostu zadzwoń

nie rozumiem co Wy wgl napisaliscie .. juz dostalam zgode , ale bylam z jego Tata . a teraz chce pojechac z moja Matula . ale czy bede musiala siedziec z Nia przy stoliku , czy nie koniecznie ??