Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem chora

Polecane posty

Gość gość
a naprawde nie masz zadnej rodziny kolezanek przyjaciol ,no przeciez musisz kogos znac ,moze od paru osob zbierz,a jak nie to ta poczyczka przez net,wez,to chyba dobre albo te inne sposoby co napisalam wczesniej,naprawde caly tydzien to przezywalam to wiem jaki to horror,nadal boli ale chociaz mam te leki,i nie czekaj bo stan sie pogarsza gardla,to sie samo nie wyleczy,wiem latwo pisac,ale musisz jeszcze cos wymyslic.

Gość gość
Nie mam od kogo pozyczyc, pytałam już, no i niestety te osoby nie maja,tak bywa.Ja już przechodziłam angine,ale wtedy bylam ubezpieczona i nie miałam takiej sytuacji jak teraz.Jakis koszmar.Pozyczki chwilówki odpadają,nie będę miała z czego oddac.Jutro trochę zarobię to dokupię szalwie.Pozostaje mi czosnek miod cebula,woda z sola i robiłam tez plukania woda z woda utleniona.

Gość gość
aaaa

Gość iytrdeswhdgsta
Powiklania nieleczonej anginy ropnej mogą być drastyczne,moga skonczyc się sepsa.

Gość gość
serio kochanie, a moze komorke zastaw albo laptopa komorke lepiej ,nawet jak jej nie odzyskasz to trudno,ja wiem to wszystko jest jak jakis czarny koszmar,tez przez tydzien nie bylam u lekarza z braku kasy i dla mnie to byl horror,ogromny bol,brak kasy i jakas beznadzieja,w koncu rodzina sie zlitowala,ja teraz tez z bolu chodze po scianach mimo ze mam juz leki,a bez lekow,bez znieczulajacych nawet to sobie po prostu nie wyobrazam,mnie nawet po lekach bardzo boli,nawet nie wiem czy dala bym rade pracowac,ja z domu nie bylam w stanie wyjsc,o pracy nie wspominajac.kombinuj jeszcze zastaw cos sprzedaj moze sie oglos gdzies ktos cos dolozy,ja z bolu nie moge spac w nocy,nie wiem naprawde jak Ty to znosisz,musi Ci byc tragicznie ciezko,ale ja bym jeszcze kombinowala,musisz,tej choroby naprawde nie mozna lekcewzyc bo moga sie zrobic powiklania,wiem latwo pisac radzic,moze gdzies na niecie sie oglos ktos pomoze,albo juz nie wiem co,laptopa komorke zastaw.trzymaj sie,wiem jak Ci ciezko ,mnie tez ten bol juz dobija,to jest straszne serio.