Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to powód aby się czepiać?

Polecane posty

Gość gość

Otóż, kiedy jestem z moim chłopakiem sam na sam, jest super. Jednak zawsze kiedy gdzieś wychodzimy np. idziemy miastem on ogląda się za innymi i lecą teksty typu " ale ładna d**a" , " nawet fajna była" etc. Jeszcze gorzej jest kiedy idzie z nami jakiś jego kumpel. Wtedy to już w ogóle razem zaczynają komentować. Lubię jego przyjaciół i nic do nich nie mam, nie o to chodzi. Ja po prostu głupio się czuję kiedy on tak ocenia inne dziewczyny. Niech to robi w myślach, a nie na głos. Niech sobie gada, kiedy mnie nie ma. Mówiłam mu to już kilka razy. Nie dociera, on tłumaczy sie tym , że lubi sobie popatrzeć. Strasznie mnie to denerwuje i czuję się gorsza. To głupie uczucie. Powiedzcie mi co robić i czy to, że się o to czepiam ma w ogóle jakiś sens. Co Wy byście zrobiły? Pozdrawiam :)

Gość gryzący dym w paski
Straszny cham. Co bym zrobiła? Odeszła od cymbała i poszukała takiego, dla którego będę całym światem i który nie zrobi mi żadnej przykrości. Nie wiem, co jeszcze robisz z tym palantem, naprawdę!

Gość prawda jest inna
Haha a wmawia Ci, że każdy chłop taki sam i każdy się ogląda? Bo ja miałam to samo. I powiem Ci, że gówno prawda! Bo jeden bedzie się oglądał a inny będzie chciał patrzeć tylko na Ciebie, bo dla niego będziesz naj;-) wybór należy do Ciebie kochana!

Gość Józia Rózia
Faceci tak mają, spróbuj z nim po prostu porozmawiać.