Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozwalacie mężom kąpać dzieci ? pytam powaznie...

Polecane posty

Gość gość

bo tyle sie teraz słyszy o przypadkach molestowania...czlowiek ktorego kochacie, zakladacie rodzine okazuje sie potworem i zboczencem :O

Gość gość
jesli jest zboczeńcem to nie musi tego robić przy kapieli oczywoście, ze pozwól mu kapac wasze dzieci. Jeśli jest zobaczeńcem to znajdzie sposob by to robić kiedy indziej. Poza tym malżeństwo to kewstia zaufania, jak mozesz byc z kims o kim mogłabyś nawet tak pomysleć, ze mowgłby coś takiego zrobic . chyba, ze masz jakieś powazne argumenty i przesłanki, ze jest zboczeńcem?

Gość gość
Jak można mieć z kimś dziecko i nie pozwolić mu go kąpać? Kompletny brak zaufania... To po co z kimś takim iść do wyra? :/

Gość To głupie pytanie jest poważne
? :O Gdybym miała jakieś podejrzenia (a musiałabym mieć, nie pozwalając zbliżać się do dzieci), to takie małżeństwo byłoby zakończone. A nie mając podejrzeń, w normalnym związku, takie działanie byłoby chore (nie pozwalanie na opieke nad dzieckiem).

Gość no nie wiem..
gdy córka skończyła 6 lat zaczeła się wstydzić taty jak była nago. Tearz ma 8 i kąpie się sama.

"Pozwalacie mężom kąpać dzieci ?" x kolejne sformułowanie będące kwintesencją wynaturzenia do jakiego doprowadziliśmy świat. ktoś na poważnie zadaje pytanie sugerujące że ojciec potrzebuje czyjejś zgody na kąpanie własnego dziecka. jak tu mieć w takim świecie dzieci?

Gość gość
zgadzam sie z oferma! nie rozumiem po co żyjecie z kimś kogo posądzacie o takie zboczenia.Az takie zdesperowane jesteście? przykre to..

Gość gość
moja corka ma 4 latka i niechce zeby maz ja kapal.nie chodzi tu podejrzenia ale to by juz chyba bylo troche niesmaczne:P

Gość gość
nie widze w tym nic niesmacznego:o a syna 4latka też byś nie wykapała bo to niesmaczne? jak cos tu jest niesmaczne to pytanie w tytule

co więcej, jednocześnie nasz wynaturzony świat oczekuje żeby ojciec takie czynności podejmował. przez tysiące lat model patriarchalny zakładał że to matka ma obowiązek zajmować się noworodkiem, udział ojca w wychowaniu malutkiego dziecka był niezbyt znaczący, jego rola zaczynała się wtedy gdy dziecko było już dosyć duże. a teraz stworzyliśmy chory model w którym ojciec ma być "partnerem" na którym spoczywa obowiązek opieki nad malutkim dzieckiem ale jednocześnie jest cały czas podejrzany i obciążony "piętnem pedofila" z którego cały czas ma się tłumaczyć. JAK K***A ŻYĆ, PANIE PREMIERZE, w takim p******ym świecie? tak właśnie wyglądają w praktyce te feministyczne wynaturzenia.

Gość gość
Mój znajomy jest po rozwodzie i często zabiera do siebie 6 letnią córke - mieszka sam. Wiem ze kładzie ją spać, śpia chyba razem, on jej opowiada bajki, ona słucha przytulona. Zresztą często sie do niego tuli jak są gdzieś razem i ona czuje się nieswojo wsród obcych. Domyślam się, że też ją kąpie, bo chyba sama sobie nie myje włosów itd itp. Do głowy by mi nie przyszło, aby mógł ja skrzywdzić. Zreszta jego eks też gdyby miała jakieś wątpliwości, nie pozwalałaby na takie sytuacje. Domyślam się jednak, że niedługo mała zacznie czuć skrępowanie wobec taty podczas kąpieli.

Gość gość
gosc 23:05 oczywiscie,ze nie.jednak dziewczynki maja bardziej delikatna budowe i sa bardziej wstydliwe.dlaczego maz ma myc corce genitalia?ona ma juz 4 latka.

Gość gość
ja nie pozwalam, odkąd mi powiedział, że jest.:O w małżeństwie nie ma tajemnic;)

Gość gość
nie wiem czy się śmiać czy płakać:o to ty możesz myć genitalia syna o ojciec córki już nie może (swoja droga sugerujesz jakby miał ja tam trzeć co najmniej szczota ryżową) Poza tym 4l dziewczynka juz potrafi sama się tam umyć i nie trzeba jej wkładać palców do waginy:P

Gość Argen ty
sie tak nie rzucaj:Pprzyznaj ze nadal myjesz swoje dzieci mimo ze maja juz po 12 lat:P

Gość gość
Powiem tyklo tyle skoro macie takie przeczucia to widzę fajnych sobie facetów wybieracie :P

Mnie mama bardzo dokładnie myła do 13 roku życia i wcale nie uważam żeby była pedofilką.

Gość martaa..
ja po przeczytaniu pytania pomyslalam, ze moze mąż zrobi krzywde dziecku w sensie nie da sobie rady albo posliznie mu dzieciak z rak a nie , ze pedofil!! ja mojemu niedoledze tez na poczatku balabym sie dac bachora wykapac