Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfred789

Jak można tak podglądac - te ekrany LCD i ludzie się tym rajcują

Polecane posty

Gość alfred789

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wgląd na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem-czyli na was i wasz pokój. X

chodzi o to że cały wasz monitor to też kamera... ta mała kamerka nad monitorem to tylko taka zmyłka....żeby się ludzie nie domyślili że przez ekran też można.

Gość gość
tak, i robią to osoby związane z tvn.

Gość gość
chociaż nie wiem, czy wyłącznie oni.

Gość gość
Alfred, mój kutas -> twoja morda Co ty na to?

Gość ten wyzej to chyba z efe
:D:D🖐️

robią to wszyscy nawet ludzie na mojej wiosce mogą podpatrywać innych z drugiego końca polski. X Ludzie z pracy od których mieszkam w promieniu 40-100km też mnie podglądają więc wszyscy to robią. To działa w każdym mieście i wiosce ale nie każdy o tym wie bo ci co podglądają się do tego nie przyznają wprost.

Gość gość
jak masz szpiega w kompie to tak.

Gość gość
Pewnie że jak ktos to robi to sie nie przyzna tylko będzie robił zadymę w takich wątkach jak ten.

oczywiście jest tak jak mówisz robią zadymę ci co podglądają - piszą że jestem chory itp. A ja mówię prawdę i mam na to mnóstwo dowodów. X Tak że ludzie uważajcie. X Jak poszedłem do obecnej pracy do cała firma - od parteru po ostatnie piętro miała mój adres zamieszkania z CV i mnie podglądali w domu co robię.

ale ludzie są słabi i nawet jak się wprost nie przyznają do tego to po ich zachowaniu, tym co mówią widać że to robią. X Generalnie to jest tak że wszystko co robicie w necie do was wróci od tych ludzi którzy was podpatrują..... Czasami w bardzo mglistej i niewyraźnej formie jak urywki ze snu ale wróci....

Gość gość
alfred, jesteś chory, i nie, nie jestem podglądaczką... tylko radzę iść do specjalisty, naprawdę

widzicie już się zaczyna że jestem chory a ja mówię prawdę. Ludzie jesteście podpatrywani - mogą to być nawet wasi sąsiedzi. X Teraz to nawet specjalistom nie ufajcie - jeżeli chcecie żyć w jasnej rzeczywistości. Bo teraz i specjaliści podpatrują....

Gość gość
tak to jest jak sie zasuwa na koksie i nie spi od tygodnia:P

Gość gość
pieprzysz farmazony, a nawet nie znasz budowy ekranu LCD :/ a tak w ogóle to widzę jak sobie grzebiesz w nosie, nieladnie!

Gość gość
ja p*****le robię nawet psychiatra już chyba nie pomoze

Gość gość
ja lubię Ci patrzeć w twarz, alfred, lubię Twoją zastraszoną słodką minkę:)

psychiatra nikomu to nie pomoże bo to co piszę to prawda....a jeśli by wam jakiś doktór mówił że to wasza choroba urojenia itp. to uciekajcie od takiego doktora i nie bierzcie żadnego świństwa od nich. X Jeśli chcecie żyć w jasnej rzeczywistości to nawet doktorom nie ufajcie.

Gość gość
alfred chyba ma doswiadczenia z LSD, a nie z LCD

psychiatra ani inny doktor.... nikomu tu nie pomoże bo to co piszę to prawda....a jeśli by wam jakiś doktór mówił że to wasza choroba urojenia itp. to uciekajcie od takiego doktora i nie bierzcie żadnego świństwa od nich. X Jeśli chcecie żyć w jasnej rzeczywistości to nawet doktorom nie ufajcie.

Gość gość
ty naprawde jesteś piedolniety, ale za to jak uparcie brniesz w swoje prowo 7/10:)

Gość gość
alfred widzisz fakera którego ci wlasnie wystawiam?