Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietkaPrzed30

28 lat i bez ślubu,wieloletni konkubinat- jak to widzicie?

Polecane posty

Gość KobietkaPrzed30

28 latka,zawsze miała powodzenie, zadbana, niestety w dziwnym nieukształtowanym związku, mieszka u faceta w domu, ten ją nieciekawie traktuje, powiedzmy,że po wielu lata postanowiła odejść,czy ma jeszcze szanse by poznać męża,czy w tym wieku już tylko głupi romans jej pozostał?

Gość KobietkaPrzed30
up

Gość Marko1986
Młoda jestes, mój kuzyn ma 30 lat i ostatnio "wyłapał" kobiete i to o 4lata starszą od niego, podobno w przyszłym roku ślub. Kazdy wiek jest dobry, powodzenia ;)

Gość KobietkaPrzed30
a nie wydaaje się Tobie Mareczku,że w tym wieku to tylko są żonaci i romans przede wszystkim? :)

Gość gość
Przecież 28 lat to jeszcze młoda osoba.Niby dlaczego ma nie ułożyć sobie życia? Wszystko przed Tobą.Kopnij dziada w d*pe, tego kwiatu jest pół światu.

Gość gość
Dziewczyno, wez nie swiruj. Jak ci pisane to tak bedzie, i tego nie ominiesz

Gość KobietkaPrzed30
ale to takjakbym zaczynała wszystko od nowa

Gość gość
No i co w zwiazku z tym, ze bedziesz zaczynac wszystko od nowa? jaki w tym problem widzisz?

Gość KobietkaPrzed30
widze ich kilka, poczynając od tego, że on może mnie prześladować w jakis sposób bo jest walnięty, kolejna sprawa po 9 latach to tak jakbym porzuciła rodzinę trochę, kolejna,że boje się, iż jak spotkam faceta to może zawsze tylko udawać by mnie "pobzykac" mówiac kolokwialnie, bo wiem,że mam powodzenie, przynajmniej zwracaja na mnie uwagę

Gość KobietkaPrzed30
up

Gość gość
facet cie nie szanuje, no a ktory by szanowal darmową prostytutkę co godzi sie na mieszkanie na kocią łapę tyle lat? masz to na co zasluzylas, wyzwolona dziwo.

a to baba w okolicach trzydziestki nie potrafi odróżnić faceta, który chce ją pobzykac od faceta, który chce z nią stworzyć stały związek? no to faktycznie, dużo cię życie nauczyło, nie ma co a tak na temat - ja swojego faceta poznałam po trzydziestce i póki co, mamy się dobrze

Gość KobietkaPrzed30
kto powiedzial,ze w tym zwiazku nie jestem tylko od bzykania ??? no jeszcze piore,sprzątaam jego dom, i czytaj ze zrozumieniem, ja proszę o radę

Gość gość
taka piekna jestes tylko czemu wieloletni roochacz nie chce cie za żonę? hahahaha ty pusta próżna stara panno.

Gość KobietkaPrzed30
Ewa no właśnie w tym jest problem jestem tyle czasu w związku, nie mam doświadczenia i przez to nie potrafię odróżnić !!!

bo może nie każdy marzy o ślubie w ogóle? te bo bokach twoich gał to klapy wielkie jak u konia dorożkarskiego w XIX wieku

kobietko, to nie trzeba mieć nawet doświadczenia, wystarczy podstawowa wiedza psychologiczna i zdrowy rozsądek

Gość KobietkaPrzed30
i precz z zawiścią- wystarczy napisać,że ma się powodzenie tylko tyle,że faceci zwracają na mnie uwage,a nie, że się puszczam a już atak niedowartościowanych, tylko po co jak ja proszę o zwykłą radę?

Gość KobietkaPrzed30
Ewa a więc jak facet gapi się jak wariat ale czuje,że ma do mnie szacunek i jest między nami chemia to wystarczy by uznać,że jest w porządku?

Gość Xxxvv,.,.
Kochasz Go? Bo jeśli to tylko przyzwyczajenie to po co trwać w toksycznym związku?? Byście jeszcze dzieci mieli to inna sprawa ale jeśli nie macie to skończ się zastanawiać tylko skończ związek w którym źle się czujesz. A samotnych facetów w okolicach 30stki wcale nie jest tak mało jak Ci się wydaje. Bez sensu to ciągnąć tylko ze strachu

Gość KobietkaPrzed30
Xxx tylko,że ja mam zawsze wrażenie, że jak juz się zainteresują to pewnie chcą tylko pójść do łóżka

wariat..., chemia...., czuje... tak mówią nastolatki, a nie dorosłe kobiety

Gość KobietkaPrzed30
jak się dowiedzieć, że jest inaczej?

Gość jesli ktos ma cie
jesli ktos ma cie bzyknac i zniknac to zycia nie oszukasz, myslisz ze jesli swoimi zyczeniami odmienisz to co ci pisane? jak ci pisany ksiaze z bajki to go spotkasz, a jak nie to nie i tyle

Gość KobietkaPrzed30
a dorosłe kobiety mówia "ma klops, ma siano nadaje się na męża '? bo nie rozumiem? nigdy nikt na Ciebie tak nie spojrzał czy co?

Gość gość
bo ona pewnie mentalnie jest nastolatka, o uczuciach wie tyle co jej ten jedyny z ktorym chodzila naopowiadal i sie biedna zatrzymala na etapie 15latki....

Gość KobietkaPrzed30
czyn gapil mi sie w oczy, najpierw szukał kontaktu wzrokowego, potem zaczal sie gapic i nie chcial przestac, ale bardzo grzecznie,a czesto gapia sie tak chamsko, mocno jakby chcieli wy r****c od razu-czy teraz lepiej Ewa?

weź sie opanuj, bo takie teksty to się w podstawówkach zdarzają, a nie u dorosłych ludzi bo sie gapił no nie wytrzymam to musi być prowo

Gość KobietkaPrzed30
kolejnym oznakiem zewnetrznym jest czerwienienie , niestety nie zaatakowal mnie od razu by byl typowy czyn