Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykły Tomek

Kocham Cię... jak to trudno powiedzieć

Polecane posty

Gość zwykły Tomek

Poznałem ją kilka miesięcy temu, na grillu u mojej siostry. Pach - zakochałem się. Cały wieczór spędzony na rozmowie, zupełnie się odkleiliśmy od pozostałych obecnych na biesiadzie. Wow pomyślałem, to niesamowita kobieta. Ona po przejściach i ja po przejściach. Oboje zdradzeni z tym, że ona została sama z dzieckiem. Ma córeczke dwuletnią - Słoneczko moje. Pokochałem ją jak własne dziecko i ona również mocno się do mnie przywiązała. Tydzień temu zabrałem je na weekend nad morze. Chciałem, że X odpoczęła, żeby woda z niej wyciągnęła ten syf. Dla mnie podwójna radość, bo mogłem ją mieć tylko dla siebie, pobyć z nią w zupełnej ciszy i rozumiejąc ją. A dwa, że całe dwa dni mogłem spędził z małą :). Myślę, że X domyśla się, bo ślepy by namacał, że coś jest na rzeczy. Nie napieram, nie wisze nad nią i nie zmuszam do podejmowania jakichkolwiek decyzji. Staram się dać jej poczucie bezpieczeństwa, pokazać jej, że może być jeszcze szczęśliwa mimo tego co się stało w jej życiu, że posiadanie dziecka nie dyskwalifikuje jej z życia. Chciałbym, żeby była szczęśliwa, czuła się potrzebna... chciałbym spędzić z nią reszte życia... Już nie raz gryzłem się w język, bo chciałem jej to wszystko powiedzieć. Myślicie, że mogę to zrobić? Nie za szybko? Poznalismy się coś koło 7 miesięcy temu. Boję się odrzucenia, boje się jej powiedzieć, że ją kocham... Ku*wa, facet jestem, a przy kobiecie nogi z waty mam.

Gość gość
znowu tomek? ilu was tu jest

Gość zwykły Tomek
@up, nie jednemu psu Burek na imie ;)

Gość gość
jesli czujesz ze to wlasnie to,to nic nie stoi na przeszkodzie

Gość gość
mój oświadczył mi się po 3 miesiącach:) byliśmy ze sobą prawie 11 lat :)

Gość gość
Jeśli czujesz, że ją kochasz- to jej to powiedz.

Gość piękne KŁamStwo
powiedz jej:)

Gość gość
Ale jestem wkurzona na Marcina

Gość no nie wiem..
ona i tak się pewnie domyśla:)

Gość gość
a może ty pedofil jesteś?

Gość gość
może samo kocham niech nie padnie,raczej ,że zauważyła pewnie ,że bardzo dobrze sie czujesz przy nich,że masz nadzieje ,że oni też itd,pamiętaj,słowo kocham,traktuj poważnie,nie mów za często,niech będzie nagrodą,lepiej okazuj to uczucie.Ja niestety dość często mówiłem kocham,bo uważałem,że należy mówić co się czuje,no niestety,facet pokazujący serc leżące na dłoni staje się mniej wartościowy-może tym się narażę,ale to moje zdanie.Ona potrzebuje faceta ,opiekuna dziecka itd-to ma być silny facet,masz powiedzieć ,że chcesz coś stworzyć,ale kocham zostaw na ..deser?