Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MIESIĄCZKA CZY CIĄŻA

Polecane posty

Gość gość

Hej ! Dzis jestem w 25 dc @ powinnam dostac dopiero w piątek. Staramy się z chłopakiem o dziecko. Po 14 dniach od wspolzycia zrobilam test i wyszedl negatywny.. dzisiaj dostalam @ ale jakas taka inna niz zwykle. Zawsze na samym poczatku mam kolor rozowy a dzis na bieliznie mialam brazowe plamki.. podpadka jest wlasciwie sucha,a jak delikatnie wlozylam papier to byl kolor taki jak zawsze przy @. myslicie,ze to moze byc plamienie,np. oznaczajace zagniezdzenie zarodka,poronienie czy moze faktycznie okres ? :( wizualnie jest inny niz zawsze,a bol jest delikatny,a zawsze mam okropne bole. co o tym sadzicie ?

Gość gość
dodam,że dziś rano temperatura wynosila 37,3 *C

Gość gość
zdarza się więc możliwe,że ciąża...

Gość gość
a może boleć tak samo jak przy normalnym okresie ? albo jest to szkodliwe? trochę się martwię,powoli odchodzę od zmysłów :(

Gość gość
Napisze ci tak.. W dniu spodziewanej @ miałam brązowe plamienie. temperatura powyżej 37 stopni.. Za trzy dni powtórzyłam test. Cień cienia. Poszłam na betę. Ciąża. Dodam że plamiłam na różowo, raz na czerwono, brązowo..od dnia spodziewanej @. Brałam d*phaston na podtrzymanie ciąży, bo miałam za sobą jedno poronienie. Beta rosła.. aż w końcu stanęła.. Ciąża jajowodowa. Laparoskopia. Stracony jajowód.. Także każde plamienie, krwawienie które różni się od miesiączkowej coś oznacza. Czasem wszystko konczy się dobrze i ciąża się rozwija mimo plamień.. najlepiej idź jutro zrób betę, będziesz miała pewność no i będziesz mogła zacząć działac. Pozdrawiam

Gość gość
Może to poprostu cykl bezowulacyjny - dlatego miesiaczka jest mniej obfita, mniej bolesna w innym kolorze

Gość gość
Aha no i podbrzusze, kręgosłup, piersi bolały jak na @

Gość gość
mnie zawsze boli tak samo,czasem z bolu az wymiotuje,zobacze jak to rano bedzie wygladac ale poki co podpaska nadal czysta a przy okresie powinnam miec juz jakies plamy,myslisz,ze jak jutro bedzie tak samo to w srode test mi juz cos wykarze ? wczoraj byl negatywny..

Gość gość
Badanie krwi wykaże ciążę najwcześniej 48 h od zagnieżdżenia, bo wtedy zaczyna się wydzielać hormon hcg. Test apteczny jest mniej czuły, więc może w tym czasie wyjść jeszcze negatywny. Powodzenia :)

Gość gość
a czy dzis 15 dni po stosunku moze sie odbywac zagniezdzenia i stad plamienia ? sama juz nie wiem co myslec

Gość gość
Teoretycznie może. Ja miałam plamienie implantacyjne 12 dni po owulacji. A stosunek może być jeszcze 1-2 dni wcześniej ... Trudno gdybać. Zanim zaszłam w ciążę w jednym z cykli miałam torbiel z niepękniętego pęcherzyka i wtedy też było plamienie przed miesiączką inne niż zwykle. Wiem, że trudno o cierpliwość, ale nie zostaje Ci nic innego.

Gość gość
a to Twoje plamienie bylo skape czy obfite ? i jakiego koloru? ja w styczniu mialam operacje i usuwali mi torbiel,ale nawet przy torbieli nie zdarzylo mi sie plamienie

Gość gość
Raczej skąpe, tak jak zaczynająca się miesiączka. Trwało jeden dzień a potem ustało