Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DOSTAŁ KTOŚ MIESIĄCZKE,A MIMO TO BYŁ W CIĄŻY ?

Polecane posty

Gość gość

Hej ! Dzis jestem w 25 dc @ powinnam dostac dopiero w piątek. Staramy się z chłopakiem o dziecko. Po 14 dniach od wspolzycia zrobilam test i wyszedl negatywny.. dzisiaj dostalam @ ale jakas taka inna niz zwykle. Zawsze na samym poczatku mam kolor rozowy a dzis na bieliznie mialam brazowe plamki.. podpadka jest wlasciwie sucha,a jak delikatnie wlozylam papier to byl kolor taki jak zawsze przy @. myslicie,ze to moze byc plamienie,np. oznaczajace zagniezdzenie zarodka,poronienie czy moze faktycznie okres ? wizualnie jest inny niz zawsze,a bol jest delikatny,a zawsze mam okropne bole. co o tym sadzicie ? Dzis rano temperatura wynosila 37,3,nie spadla..

Gość gość
Starasz sie o dziecko Z CHLOPAKIEM? Moze najpierw wyjdz za maz :o dziecko to nie zabaweczka.

Gość gość
co za roznica chlopak czy maz ? to jest to samo uczucie tyle,ze bez obraczki na palcu i papierka poza tym nie kazdy musi czy chce miec najpierw slub a pozniej dziecko.. jesli kiedys mielibysmy sie rozstac to slub nic nie zmieni..

Gość gość
nie mozna dostać miesiączki, jak jest się w ciąży, ponieważ jedno wyklucza drugie

Gość gość
nie chodzi mi o miesiaczke,temat jest taki,ale tresc inna chodzi mi o tresc nie o nazwe tematu..

Gość gość
powiem ci tyle- przestań się nakręcać, bo widzę ten temat już po raz kolejny w przeciągu kilku dni- jak będziesz w ciąży, to prędzej czy poznej się o tym dowiesz, robienie testów przed terminem miesiączki nie ma najmniejszego sensu, podobnie jak doszukiwanie się objawów ciaży w każdym najmniejszym ukłuciu, wrzuc na luz, bo w taki sposób w ciażę napewno nie zajdziesz- poczytaj sobie o hormonie stresu, który się wytwarza przy takich właśnie sytuacjach, a który skutecznie uniemożliwia zapłodnienie

Gość gość
ten temat wrzucilam dzis 2 razy bo na wczesniejszy nikt nie odpowiadal..nie nakrecam sie,po prostu sie martwie,bo zaczelismy sie starac o dziecko i plamienie zdarzylo mi sie pierwszy raz,po nocach do lekarza dzwonic nie bede wiec chcialam sie tu czegos dowiedziec,nie wmawiam sobie wszystkich objawow...

Gość gość
to, że zaczęliście się starać o dziecko, to jedno, a to kiedy faktycznie zajdziesz w ciażę, to drugie, a plamienia- może to być początek miesiączki, może być plamienie implantacyjne, a mogą być również zaburzenia hormonalne, więc powtarzam po raz kolejny- wrzuć na luz, bo inaczej zwariujesz, a mówi to osoba, która o dziecko walczy 4 lata, więc doświadczenie jakieś mam