Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam o pomoc bo do rana zwariuję

Polecane posty

Gość gość
90% facetów zagranicą zdradza, kobiety nie lepsze. Opinia mojego brata, który był kilka lat w Niemczech. Zresztą mam takie samo zdanie. Dobranoc Państwu :P

Gość babka z piasku
Naprawdę dziwna sprawa :O On ma 2 karty do tel i 2 numery? Znasz oba?

Gość gość
ja nie chcę go szpiegować, bo on nie jest moją własnością, nie o to mi chodzi, wkurza mnie fakt, że ja jestem lojalna uczciwa, zarabiam tu w Polsce, on musiał wyjechać za pracą do Niemiec i czuję, że coś nie gra, ja bez niego normalnie mogę funkcjonować, brzydzę się zdradą i kłamstem

Gość gość
Ja jakoś byłam i nie zdradziłam.

Gość gość
tak ma jeden numer polski i drugi niemiecki ma 2 karty i jeden telefon, znam oba numery

Gość babka z piasku
Ale jak masz jakieś podejrzenia, to czemu masz zamiar nie szpiegować? Przecież należy ci się prawda. Ja nie chciałabym, żyć w kłamstwie, wolałabym sprawdzić jakbym miała jakieś podejrzenia.

Gość babka z piasku
I oba numery w te chwili niedostępne?

Gość gość
no to po raz ostatni proszę Was o pomoc, po jakiemu mnie ten telefon powinien powiadomić zakładając, że według mnie i niego on już jest w Niemczech

Gość gość
Dzwonię na polski telefon

Gość gość
po niemiecku, gdyż za granicą włącza się operator niemiecki

Gość gość
ok, przyjęłam to do wiadomości, a jeżeli ma wyłączoną, rozładowaną komórkę i huj wie co, bo zamierzam mu to jutro oczywiście wyrzygać jak zadzwoni

Gość gość
Ale jeśli kartę z telefonu wyjął w PL( przed granicą) i wsadził niemiecką to na polskiej karcie będzie po polsku, gdyż po przekroczeniu granicy nie była już aktywna. Śpij więc spokojnie

Gość babka z piasku
A tan drugi nr też milczy i "gada" po niemiecku :) ? Jeśli tak to telefon mu się rozładował, no chyba że widziałaś że na krótko przed podróżą ładował.

Gość gość
Przecież piszę, że wcześniej było kilka sygnałów przy pierwszej próbie połączenia i dosłownie po minucie jak zadzwoniłam po raz drugi i już czwarty to mam polskiego operatora, nie oddzwonił ani z polskiej ani z niemieckiej, na niemiecki numer nie zadzwoniłam

Gość gość
To dzwoń na niemiecki

Jeśli chcesz go sprawdzić, po jego powrocie powiedz, że "wiesz o wszystkim". Bądź kategoryczna, żądaj wyjaśnień. Jeśli ma coś na sumieniu, istnieje duża szansa, że wszystko ci wyśpiewa. Jeśli nie, obrócisz to w żart.

Gość gość
Zakładam już Waszym tokiem, że rozładował mu się telefon, to Was znowu proszę jak rzekomo jest już w Niemczech, to po jakiemu ten komunikat powinien brzmieć. Rozmawiałam z nim jak rzekomo przekraczał granicę, że musi kończyć, bo roming się zaraz włączy. Więc założyłam, że jest już w Niemczech po kilku godzinach musiałam zadzwonić w sprawie syna i tu zonk

Gość gość
podnoszę

Gość gość
Ja go nie chcę sprawdzać, ja chcę tylko, żeby nie kłamał, a kłamie k***a na każdym kroku i mam już dość a dzisiejsza sytuacja mnie wyprowadziła z równowagi

Gość gość
Zadzwoniłam teraz na ten niemiecki numer i są sygnały ale nie odebrał na polskim słyszę zaś przepraszamy....

Gość *Była żona*
,,Rozmawiałam z nim jak rzekomo przekraczał granicę, że musi kończyć, bo roming się zaraz włączy. " Czyli skończył rozmowę zanim roming się włączył. Będzie więc mówić po polsku.

Gość gość
ja mieszkam w uk a numer polski wyłączony. Gdy teraz dzwonię to mi sie po polsku zgłasza ze niedostępny. :) Myśle ze mąż jest w Niemczech. Dzwon do skutku na ten niemiecki numer, aż odbierze

Gość *Była żona*
,,Gdy teraz dzwonię to mi sie po polsku zgłasza ze niedostępny. usmiech.gif' Bo inny operator nie wyłapie karty, która jest wyłączona. Autorko nie panikuj, bo wszystko jest ok.

Gość gość
Dzieki:P

Gość ktoś z forum
mąż wali Cię w rogi. Zamiast wylewać łzy i żyć w stresach wal go też w rogi

Gość gość
Mam taki mętlik teraz w głowie, że ok, powiedzmy, że znów się wyliże:P Z niemieckiej karty nie może odebrać, bo ma konto puste:P

Gość gość
Dobrze jest. Don't panic :):)

Gość gość
Dziękuję wszystkim za wypowiedzi i życzę dobrej nocy

Gość gość
to nie może dokupić doladowanie? Za 5 euro? Co za golec nieodpowiedzialny :(

Gość martaa..
współczuje ci . tez podejrzewałam swojego faceta o zdradę to jest okropny stan, siedzisz i myslisz , ze moze jest teraz z inna. niepewnosc juz wolalabym poznac prawde , rozstac sie i pozamiatane bo takie życie w niepewnosci to nie zycie..