Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety twierdzą , że prawiczek to nie człowiek ?

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy mezczyzni którzy nie uprawiali seksu traktowani są przez kobiety jak dno , coś najgorszego, cioty i ofermy życiowe ! skad u was takie przekonanie?

Gość gość
na kafe to przez to że SAMI Z SIEBIE ROBICIE CIOTY zakładając takie tematy, nie ważne czy to prowo czy nie i tak i tak to jest żałosne. W realu to pewnie nawet z dziewczyną na randce nie byłeś ale to że gardza prawikami to już wiesz :D Brawo za 20 lat może jakaś za reke potrzymasz w tym tepie rozwoju

Gość gość
nie chodzi o to że was nikt nie chce przez prawictwo bo sobie ubzduraliście tak. chodzi o to że takie osoby - nie mowie że na kafe bo wgl sie tym co tu pisza nie sugerują zdrowo myślacy ludzie - po prostu mają szerego wad i defektów nie pożądanych u facetów i bycie prawiczkiem to jest najmniejszy problem takich osobników. Myślisz, że kobiety nie maja co robić tylko rozmyślać czy ktoś jest prawikiem czy nie? Każdy facet kiedyś nim był

Gość gość
stare prawiczki są najczesciej brzydkie i maja zwalone charaktery. Ale w zasadzie tu nie chodzi o to że są prawikami. Nikogo to tak na prawdę nie obchodzi

Gość gość
no pewnie że taki jest ciotą bo użala się nad sobą zamiast działać, jak sie z kimś takim spotykasz 1 raz i zaczyna się użalać jak to on ma źle i wgl to najlepiej od razu podziękować

Gość gość
gdybyscie nie jeczeli jak zniewiesciale cioty nikt by was tu nie traktowal w ten sposob x rozumiem,ze w realu podchodzisz do dziewczyny i przedstawiasz sie "czesc,nazywam sie maciek,jestem prawiczkiem"?:p x wiec nic dziwnego,ze zostajecie traktowani tak jak jestescie :D

Gość gość
brak konsekwencji, pewności siebie i zaradności - bez tych cech facet nie jest facetem. i nie pisz w jednym zdaniu "mężczyzna" i "prawiczek" bo to komicznie wyglada

Gość gość84
po co po raz setny ten sam głupi temat? Do autora: skąd panna ma wiedzieć, że jesteś prawiczkiem?

Gość gość
nie ważne czy to prowokacje czy nie - jak ktoś wyżej napisał sami z siebie robicie cioty. Ja np sie spotykałam z prawiczkiem, do wiedziałam sie że nim jest bardzo późno po prostu w żartach to powiedział no i co z tego? Ale nie użalał sie nigdy nad sobą nie robił jakiegoś halo że jest prawiczkiem no bo po co? był mega męski. No i teraz jest moim mężem :)

Gość gość
"cześć jestem maciek jestem prawiczkiem" :D X Jebłam za przeproszeniem

Gość gość
:D no wlasnie,kazda by jebla i spieprzala od takiego z bolem brzucha ze smiechu :D

Gość gość
na tym forum jest takie przeświadczenie, bo rzekome prawiki same z siebie robią nieudaczników i głosza jakieś herezje, już czasem rzygać mi sie chce jak to czytam po raz tysięczny. To chyba jedna osoba pisze :o

Gość gość
Tylko normalna kobiet Nie traktuja prawiczka gorzej

Gość gość
czegos tu nie rozumiem moze wyjasnisz swoj wywod na temat dlaczeo wyglada to komocznie lub smiesznie zestawienie prawiczek i mezczyzna ? A co moze nim nie jest dlatego bo nie r****l ! Dziwie sie tym komentarza prawiczka nie chodzi o jeczenie tylko o argumenty a jak narazie to epitetami rzucacie i dyskryminujecie.

Gość gość
no przecież już powiedziano tu nie raz - sami siebie takich kreujecie? Mam przeliterować czy dotarło dziubuś :)?

Gość gość
na kafe można sie z nich pośmiać skoro sami z siebie robią błaznów czemu nie?

Gość gość
r****cze sie z nich smieja bo uwazaja sie laepszych a kobiety ich nie nawidza bo wiecej soba reprezentuja niz ci pierwsi.

Gość gość
ty wyzej!! nie pisz ,ze smieja sie znich tylko,ze smieja sie z was bo smierdzi od ciebie koniotrzepem az przez monitor :D

Gość gość
kobiety ich nie nawidza bo wiecej soba reprezentuja niz ci pierwsi. x taaaaaaak to bardzo logiczne 🖐️

Gość gość
oni nie myślą logicznie jak czytam te ich bzdury, wiec nie wymagaj od nich za wiele :D