Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak niski brzydki facet z małym prąciem, ale o...

Polecane posty

Gość gość

wspaniałym charakterze, inteligentny, obrzydliwie bogaty, z poczuciem humoru, wykształcony ma rywalizować z wysokim przystojniakiem z dużym prąciem, który też jest inteligentny, ma wspaniały charakter, jest obrzydliwie bogaty, wykształcony, z poczuciem humoru, ma rywalizować o kobietę? Dawno, dawno temu, ten pierwszy mógłby wyzwać na jakiś pojedynek tego pierwszego i walczyć na śmierć i życie, a dzisiaj prawo faworyzując tego drugiego, zakazuje pierwszemu jakichkolwiek agresywnych działań w stosunku do osobnika dwa. Proszę więc o rady w jaki sposób ma rywalizować o serce kobiety, ten pierwszy z tym drugim, aby mieć jakiekolwiek szanse.

Gość gość
nie da sie, a podobno sam o sobie piszesz że jesteś inteligentny, na prawdę tego nie widać

Gość gość
A gdzie napisane, że to o mnie? Boże, ale wy jesteście dziwni. Nigdzie nie napisałem, że to ja, ja nie jestem ani bogaty ani brzydki ani inteligentny ;) Ciekawi mnie w jaki sposób te dwa przykłady miałby jak równy z równym rywalizować w dzisiejszych czasach o tę samą kobietę. Kiedyś było wiadomo jak, który silniejszy, ten by wygrał.

Gość gość
nie masz wiekszych problemów?

Gość gość
Chyba nie mam, a co? Chcesz mi pomóc z moimi problemami? ;) Trawnik koło domu możesz wieczorem wykosić i coś mi na obiad ugotować, ok?

Restrykcje dotyczące agresji powodują, że kobieta ma wieksza władzę nad mężczyzną ze względu na seksualność, jak i atrakcyjni ludzie mają przewagę nie do zniwelowania nad nieatrakcyjnymi. Nic się z tym nie da zrobić