Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skowronek z polek

objawy jak na okres a ciąża...?

Polecane posty

Gość skowronek z polek

czy mając objawy jak na okres: ból brzucha (szczególnie rano), brak śluzu i nerwistość ogromna można być w ciąży?

Gość skowronek z polek
proszę o odpowiedź

Gość gość
ja tak miałam:)

Gość gościowa
a nie poriściej zrobic test?? niż sie zastanawiac? ja zrobiłam test dzień przed terminem miesiączki i wyszły dwie kreski (jedna troche bledsza ale była)

Gość gość
heh ja nawet w 1 dniu spodziewanej miesiączki latałam do ubikacji bo miałam wrażenie że ze mnie leci ;) tylko ja byłam w szpitalu i miałam konsultacje ginekologiczna i tam uslyszalam "albo pani dostanie za chwile miesiączkę albo wcale" no i to było 19.06.2012 a następną miesiączkę dostałam pod koniec marca 2013 ;)

Gość gość
nerwistość? :D Owszem jak najbardziej może być ciąża.

Gość ja miałam objawy jak co miesią
Miałam objawy jak co miesiąc: - bolesność piersi kilka dni po owulacji - biały gęsty śluz - "ćmienie" brzucha

Gość gość
ta można być w ciązy. Ja miałam objawy "jak na okres" miałam wrażenie że to już dzisiaj zaczne krwawić i tak przez II faze cyklu, a jak okres nie nadszedl w 32 dc pomyslalam ze to chyba ciaza i tak bylo :) te bole i napiecie trwaly jeszcze kilka tygodni.

Gość gość
Ja tak mialam. Dodatkowo bardzo silny pms, bylam tak wsciekla jak nigdy przedtem, darlwm sie jak glupia na wszystkich domownikow i wkurzalo mnie nawet jak ktos zaczynal cos mowic:D ale nie sadzilam ze moge byc w ciazy bo staralam sie dlugo i zawsze te same okresowe objawy plus negatywny test. Jednak tym razem byl pozytywny :) tak wiec szanse na ciaze sa 50:50.

Gość gość
Dodam ze zawsze jestem nerwowa przed okresem ale w tym cyklu w ktorym @ nie przyszla bylam po prostu mega wsciekla!:) i to jedyny objaw ktory roznil ten cykl od pozostalych.