Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkjkjik

Pomozcie, w ktorym tyg ciazy moge byc.?

Polecane posty

Gość kkjkjik

Okres mialam w zeszlym miesiacu ale jakis taki slaby (slyszalam ze w ciazy niektore kobiety maja okres na poczatku), mam juz takie objawy; od 2 tygodniu mnie mdli i bola mnie piersi. Kochamy sie z mezem czesto wiec nie moge stwierdzic kiedy doszlo do zaplodnienia. Jutro wybieram sie do gine i pewnie zapyta o wiek ciazy a ja nie mam pojecia. Boje sie ze lekarz zle okresli wiek ciazy i przed porodem np. Za wczesnie wywola porod albo przenosze ciaze. Jak to jest. Wy wiedzialysmcie dokladnie co i jak?

Gość gość
mówisz lekarzowi termin ostatniej miesiączki i mówisz że była bardzo słaba, na podstawie usg określi czy tamto to była miesiączka czy już ciąża. i jeśli to była ciąża podasz date przedostatniej

Gość ooooja
wg. mojego usg w klawiaturze nastapiło poronienie :( przykro mi

Gość gość
Ale jestes idiotka :D skad my mamy wiedziec Kiedy sie R*****as z mezem? :D

Gość niesluchaj
nie sluchaj jestes w 9 miesiacu, zamiast siedziec przed kompem jedz do szpitala bo zaraz ci gówniarz c*pskiem wyjdzie

Gość kkjkjik
dodam że uprawialiśmy seks oralny ale wiem że tak tez można zajść bo plemniky przez gardło dostają się do maciciy

Gość gość
Jestes w 14 Tyg. Ciazy Idzie 15 Porod odbedzie sie za 3,5 Tyg i 22h!!! I to bedzie chlopiec na 100% gdzie takie kretynki sie rodza? Na kafeterii?