Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przystojny1986

Portal randkowy. Co sobie myślą te grube, obleśne, wielorybiczne babska? WTF

Polecane posty

Gość Przystojny1986

Założyłem profil na portalu randkowym. Nie powiem, brzydki nie jestem, wielu kobietom się podobam, mam wyrzeźbione ciało, kaloryfert itp. Wstawiłem pare fotek i okazuje sie ze w ciagu paru dni podbiło do mnie kilkanaście "wielorybów" czyli obleśnych, grubych bab! Co jedna to "lepsza" aż sie nie dobrze człowiekowi robi jak sie na nie patrzy... Czy takie babska myślą że są Bóg wie jakimi Pięknościami ze mają czelność do mnie podbijać? Niech taka jedna z drugą podbija do samca na swoim poziomie urody czyli do obleśnych, grubych facetów tak samo jak one same, a nie do mnie: młodego, wysportowanego, przystojnego! Zastanawia mnie co takimi "wielorybicami" kieruje... Co one sobie myślą?

Gość gość
a co ty myslisz że ktoś łyknie te głupoty ? kaloryfer itp a na portalu randkowym szukasz ? żałosne

Gość Przystojny1986
chodziło mi o kaloryfer żeliwny,mam dwa na zbyciu

Gość Przystojny1986
zapomniałem napisać że uwielbiam subtelne klapsy na gołą pupę wykonywane przez doświadczonego emeryta,mizianie penisem po karku i rozmazywanie nasienia na udach :classic_cool:

Gość gość
bzdura, tacy faceci zdarzają sie na portalach randkowych, sama miałam okazje spotkać, wysoki, super umiesniony, lepszy od wszyskich kafeterian razem wzietych :classic_cool: napisz sobie kolo,że nie interesują Cię lasencje o gabarytach słonia:classic_cool:

Gość Przystojny1986
Co za zyeby te podszywacze, ubaw macie nieudacznicy?! A profil założyłem tylko "dla jaj" żeby zobaczyc jakie panienki będą do mnie podbijać, okazuje się że 90% to obleśne Wieloryby

Gość gość
umów sie z nimi! napisz każdej z nich to samą godzinę i to samo miejsce :D zbierz ich jak najwięcej :D bedzie smiesznie jak sie spotkają a Ty badz w ukryciu, strzel im fotę i wrzuć na wiochę :D :D :D

Gość Przystojny1986
sram na was rzadkim kałem,wieloryby i pasztety z kafe,nawet mojej kupy nie wsadziłbym w wasze parszywe śmierdzące geby

Gość gość
i vice-versa

Gość Agnieszka_26__
kaloryfer nie swiadczy o tym czy ktos jest inteligentny czy nie. Poza tym, zakladac profil dla jaj, to raczej brak inteligencji, tym bardziej w twoim wieku. Obrazanie ludzi z powodu wygladu tym bardziej zalosne.

faceci nawet jak są największymi pasztetami, to wyobrażają sobie Bóg wie co na swój temat :D Swoją drogą ciekawe dlaczego ?

Gość Przystojny1986
pasztety i wieloryby powinny pracowac w kamieniołomach żeby ludzi nie straszyć

Gość Przystojny1986
dziwie się kolesiom,którzy posuwają wielkie d*pska

Gość Przystojny1986
Agnieszka_26__ a wiesz kim są ludzie którzy mają zryte w bani, którzy własnego zycia nie mają i potrafią dowalić komuś innemu własnie tu na kafe? TAK to yebani podszywacze Moje wpisy to tylko: Pierwszy post otwierający temat, post z napisany 2013-06-24 o 10:19:17 oraz ten co teraz i innych juz pisać nie będe bo widze sensu to nie ma... ZATEM KAŻDY KOLEJNY WPIS POD MOIM NICKIEM TO YEBANI PODSZYWACZE

Gość Przystojny1986
Agnieszka ty wielka śmierdząca d*po,nie oceniaj mnie,bo ja mam kaloryfer a ty masz z tyłu obore

Gość seksi_foczka
Przystojniaczku - też kiedyś założyłam profil dla jaj, tak pod wpływem chwili :P I szczerze to nawet nie liczyłam na jakieś większe zainteresowanie, a tu ku mojemu zaskoczeniu wyrywali mnie i młodsi i starsi ... i to niektóre takie ciacha, że szczena opada ;) Zakładam, że wśród pań też są jakieś fajne laski ;)

Gość Przystojny1986
hopopi s********j pasztecie

Gość gość
Ja polecam ten http://datezone.kochamysex.pl/ Przede wszystkim darmowy, wszystkie konta zweryfikowane no i nie ma żadnych ukrytych kosztów ani wysypu fejków, sami zainteresowani poznawaniem się ludzie :) Aaaa, i dużo chętnych i bardzo otwartych na przygody dziewczyn, wiem co mówię bo z kilkoma się już spotkałem :P :P