Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zespół wstrząsu toksycznego????????

Polecane posty

Gość gość

Chciałam się poradzić, otóż kończy mi się okres, używałam tamponów. Wczoraj wieczorem zaczęłam się źle czuć, miałam temperaturę powyżej 37.6 i czułam jakby mnie pobolewało gardło. Wzięłam na noc fervex i poszłam wcześniej spać. Dzisiaj rano wstaję, jestem cała ciepła, mam gorączkę 38,2 , jest mi słabo, gardło dalej boli, mam przytkane uszy, słyszę szmery, jest mi słabo i kręci mi się w głowie jak wstaję. Wzięłam tabletkę na zbicie temperatury i mam na razie 37,2. Zaczynam się bać, bo nie wiem czy to zwykłe przeziębienie czy ten cholerny tss? poczytałam trochę o tym i widzę ze są podobne objawy.Nie wiem co zrobić

Gość pkokkkkkkk
Jeśli nie masz kataru,a boli Cię gardło i masz bóle miesniowe to moze być zwykla angina.Idź do lekarza i nie panikuj

Gość gość
kataru nie mam, mięśnie mnie bolą, mam też strasznie wysuszone dłonie , choć wcześniej nie miałam

Gość gość
no to lepiej dzwoń po pogotowie, póki jeszcze jesteś w stanie :O

Gość gość
nie panikuj,według mnie jest to przeziębienie

Gość werkrmmmmmmmw
nie straszcie tutaj dziewczyny przeziębienie i tyle

Gość gość
a ile masz lat i jak dlugo używasz tamponow? ile godzin trzymasz jeden tampon? bo nie mozna za dlugo.

Gość werkrmmmmmmmw
piszesz ze masz przytkane uszy, to na pewno przeziębienie, wez nie czytaj o objawach tss bo się tylko nakręcisz niepotrzebnie, a łuszczenie skory nastepuje po kilku dniach wiec suche dlonie mozesz miec od temperatury

Gość werkrmmmmmmmw
jeśli pogorszy ci się stan to idz jutro do lekarza, przy wstrząsie toksycznym temepratura jest od 39

Gość gość
mam 27 lat, tamponów używam od dobrych kilku lat i zazwyczaj od 4 -6 godzin, no i stosuję na noc, choć sie nie powinno