Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie żoneczka

Jakie macie plany urlopowe przyszłe mamuśki:) ?

Polecane posty

Gość taka sobie żoneczka

Jestem w 20 tygodniu ciąży i w tym momencie na urlopie:)) i nie wiem co mogę robić.. w sensie wyjazdu..zawsze był wyjazd w ciepłe kraje i smażenie się na słońcu..+ jakieś zwiedzanie no niestety w tym roku muszę z tego zrezygnować..i nie mam pomysłu gdzie można by było pojechać i miło spędzić czas:)) mąż jakoś się nie garnie do organizacji więc zamierzam postawić go przed faktem dokonanym:)) z resztą on tak czasem woli bo też jakiś niezdecydowany:)) dodam, że czuję się świetnie..i mieszkam na Mazurach.. a co Wy robicie ? lub co proponujecie ?

Gość gość
hejka, ja jestem w 18tc w wakacje jedziemy nad morze na 2 tyg, we wrześniu jak już będzie chłodniej do Hispzanii ps. tez mieszkam na Mazurach:)

Gość taka sobie żoneczka
no właśnie też myślałam nad wyjazdem nad morze..ale co ja tam będę robiła..jakoś nie potrafię sobie siedzenia na plaży pod parasolem..ale może czas najwyższy się przyzwyczajać:)) z Hiszpanią to super:)) ale chyba jednak za daleko...

Gość gość
Koniecznie teraz gdzieś jedź 20 tc, to super czas żeby jeszcze gdzieś pojechać ;)

Gość taka sobie żoneczka
no właśnie wiem..aa jak zamierzasz spędzić czas w Hiszpanii i nad morzem ? może mnie natchnie...hehe

Gość gość
ja w sierpniu rodze. Niedawno pojechalismy na weekend nad morze. Fajnie było. Partner urlop zostawia na czas gdy będę po porodzie

Ja również jak autorka, co roku spędzałam wakacje za granicą, ale odpuściłam sobie ze względu na ciąże w tym roku, poza tym chyba bym pierdulca dostała w tych upałach. A nie daj boże coś się stało, wole jednak mieć dostęp do polskich lekarzy. W dniu wyjazdu będę w 17 tygodniu:) Zamierzam odpoczywać- spacerki, jak będzie pogoda plażowanie pod parasolem, no i w razie gorszej pogody wycieczki.

Gość gość
nad morzem zawsze bierzemy sobie caly domek, zabieramy tez psa, z rana spacerujemy po plazy z psem, on kapie się w morzu, potem śpi w domku, a my jedziemy gdzieś na śniadanko i spacerek, my nie jesteśmy typem plażowiczów, lubimy w ruchu, teraz mam ograniczenia ale spacerki jak najbardziej, jeździmy sobie do okolicznych miejscowości, nam nigdy się nie nudzi:), a i najważniejsze, znajomi jada z nami i tezx biora swój domek wiec grill itp.(ja nie jem, ale chetnie przygotuję) xxx co do Hiszpanii, to jeszcze doczytam jakie sa atrakcje oprócz basenu i morza:)

Gość taka sobie żoneczka
my to raczej sami pojedziemy chce odpocząć gdzieś w spokoju...od rodziny, znajomych, rzeczywistości..hehe

Gość przede wszystkim żona...
a kąpałyście się będąc w ciąży w morzu? ja się bałam. miałam fobię że fale za mocno uderzą mnie w brzuch :-)

Gość gość
ja wchodziłam tylko do pupy w ciąży, zresztą i bez ciąży mam hydrofobię:)

Gość krycha002
zapraszam wszystkie obecne i przyszle mamy na moj profilek a dokladnie forum na nk pisze tu duzo fajnych dziewczyn dajemy sobie porady natemat ciazy dzieci zapraszam http://nk.pl/#profile/42844276