Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie zajmujecie niemowlakami

Polecane posty

Gość gość

Jakbyscie opisaly dzien I noc .ile Maja wasze pociechy ,ktore to wasze dziecko

Gość moje pierwsze dziecko 3,5m.
Rano sie obudzil,pousmiechal sie do mnie,ja go pozagadywalam,wyjelam z lozeczka i przewinelam. Potem prygotowalam mu mleko ktore wypil. Polozylam na brzuszku,zeby mu sie odbilo i w miedzy czasie umylam i wyparzylam butelke,sama sie ubralam. Potem sie pobawilismy,przebralam go i poszlismy na maly spacer do sklepu. Jak wrocilismy to dostal wode,wzielam go do wozka,wywiesilam wstawione rano pranie a on sobie smial sie i wymachiwal nozkami. Po jakims czasie zasnal,ja zrobilam sobie sniadanie i odpoczywalam. O 12 po wstaniu zjadl kolejna porcje mleka. Teraz znow sie bawimy. Potem znow drzemka synka,za jakies 1,5h. Wtedy zrobie obiad,przyjdzie maz z pracy. Po obiedzie pojdziemy na spacer.Ok 19 umyjemy malego,przed lub po kapieli dostanie mleko,jak przed to potem jeszcze z 60ml dojje przed spaniem. I bedzie spal do rana. Ok. 12 dam mu tylko mleko na spiocha a jak w nocy sie przebudzi to dostanie wode. I od rana znow to samo. Takie zajmowanie sie niemowlakiem teraz to glownie karmienie i zagadywanie zeby zbytnio sie nie nudzil,opowiadanie co robie i co jest dookola,przewijanie,kladzenie na brzuszku zeby sobie cwiczyl.