Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reiner

Co sądzicie o kobiecie lat 18 która przespala sie juz z 10 facetami i dlaczego ?

Polecane posty

Gość gość
nigdzie tak nie jest napisane, nie kompromituj się już i wyluzuj dziubuś :)

"gość gość skoro na 1 laske przypada 10 facetów (bo piszecie że to normalne) to nie powinno być ciapowatych prawików ... hhhhhhhhhhh kolejna co uważa, że jak facet nie uprawiał seksu to jest ścierwem. Nie rozumiem takiej postawy! " a gdzie ja tak napisalem ?

marudze no i co z tego wiem ze nie bede szczesliwy z taka kobieta tu nie chodzi o mowienie ze jest gorsza lepsza tylko dla mnie nie odpowiednia i tyle wiem ze taki ktos mnie nie uszczesliwi !

Gość tak to się kręci nadal
za dużo tych facetów miała. wybiera się podobnych w jakimś stopniu partnerów.

Gość gość
ja nigdby bym takiej nie zaufal. panna tylko do przygody

Gość gość
To jest jakaś plaga, co rusz się słyszy dookoła o młodziutkich dziewczynach które bez żadnych zahamowań dają d**ę na lewo i prawo:-((((

Gość gość
A co mam sadzic? Moze byc spoko dziewczyna. Jej sprawa jakie ma podejscie do wlasnego ciała dopóki nie planuje z nia przyszlosci to mi to wisi co robi. A nie kazda dziewczyna musi byc przezemnie oceniana jako kandydatka na zone. Wystarczy krotka chwila i juz wiem czy mi sie podoba czy tez nie i dopiero potem chce wiedziec ewentualnie jakie ma podejscie do seksu.

Gość gość
kiedys nienawidzilem k******a i d*podajek ale na przestrzeni lat zlapalem trpche dystansu do tego, kazdy przypadek postrzegam indywidualnie, staram sie nie generalizowac-czesto podobny efekt moze miec rozne przyczyny i dziewczyna moze byc d*podajka z roznych powodow- z depresji tez, albo np po porzuceniu i zdradzie i generalnie pomimo, ze zrobila cos oblesnego, moze miec potencjal i byc zdolna do wiernosci, milosci i zycia z pewnymi wartosciami, oczywiscie moze to tez byc typ wyzwolonej luzaczki, ktora postrzega seks jako zabawe i czysta fizjologie- a jesli to nie jest czyjas przyswojona wartosc to nie da sie logicznie umotywowac wiernosci- osoba do zwiazku otwartego. Ja osobiscie bym sie bal tego "niepoukladania" takiej osoby, ktore mogloby skutkowac duzymi problemami w zwiazku z nia, lub tego, ze wyrobila sobie nawyk ucieczki w stresie w chwile blogiej beztroski-tu przygodnego seksu- a to w zwiazku moze byc problem. Napisze Ci kolego jedna wazna rzezc, jesli zwiazek ma byc trwaly to trzeba znalezc osobe, ktora wyznaje te same wartosci co Ty, za to z innymi osobami- o ile tak umiesz, mozesz utrzymywac znajomosc kolezenska i poznac ich punkt widzenia.

a ja mialem bardzo malo partnerek wiec wybieram kogos podobnego do mnie wrecz dziewica !

Gość byłam z kobietą...
zapraszam na bloga mybisexual.blogspot.com

Gość gość
zwykle szmacisko dla faceta:D

Gość gość
szmata amata czyscicielka luf