Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

muszę się wygadać! problem:pieniądze i samochód!

Polecane posty

Gość gość

witajcie, muszę się wygadać. Moi dziadkowie, pradziadkowie mojego synka chcą wziąć kredyt, żeby... dołożyć nam do samochodu, wzięliśmy kredyt 10 000 a oni chcą wziąć 5 000 albo mamy im dać 10 000 a oni nam wezmą auto z salonu które ktoś dał w rozliczenie, a to będzie ok. 10 000 od nich :( nie chcemy tych pieniędzy, ponieważ oni sami ledwo koniec z końcem, na kredytach, nie wiem jak mam im to wybić z głowy :(

Gość gość
po prostu powiedzieć NIE powiedzieć, że wiecie, że za dobrze nie przędą i nie będziecie im kredytów dokładać , i że bardzo dziękujecie za troskę

Gość gość
no w tym problem ze to juz mowilismy i... uslyszalam to co zwykle :( Zawsze daja mi 10, 20 zl nigdy nie moglam odmowic tzn nie udawalo sie teraz mowia ze to dla Kubusia i zawsze mu cos za to kupie, ciagle słyszę że mam się o nich nie martwic oni sobie dadza rade a pomagac chca i beda raz jak dostala pieniadze u nich w domu to odlozylam babci.. jakos tak polozylam zeby myslala ze to jej... po 5 minutach od wyjscia telefon z placzem ze sie wiecej do mnie nie odezwie ze mam wiece tak nie robic i mam wziac te pieniadze:( nie mam juz pomyslow