Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niska samoocena???

Polecane posty

Gość gość

chodzi o ubieranie się mam duzo ubran i uwielbiam je kupowac....nie sa to jakies drogie rzeczy i mam limit, zeby nie było zaraz ze po 1000 zł wydaje ostatnio kolezanka mi powiedziała, ze chyba mam bardzo niska sanoocene ze tak sie stroje i ze ona tego az tak nie potrzebuje ma dzinsy i głównie czarne podkoszulki i tyle czy to moze byc prawda, ze podswiadomie chce podniesc samoocene

Gość gość
potwierdzam🖐️ Twoja kolezanka to fajna babka;)

Gość gość
no ale co zlego jest w tym, ze chce fajnie i modnie wygladac??? mam wygladac jak wiedzma ciagle w tym samym?

Gość gość
w dzinsach i podkoszulku mozna wygladac 100x lepiej niz w wymyslnym, modnym stroju🖐️

Gość gość
no ale tak sie zastanawiam od kiedy tak mnie naszlo no wiec jak do naszej rodziny weszła taka dziewczyna szwagra, kosmetyczka, która wydaje na szmaty i kosmetyki na serio sporo i zawsze podkresla, ze kobieta musi byc zadbana i ciagle mi wytykała a kupiłabys sobie cos bo cie facet zostawi, no jak mozna kremów nie uzywac, no jak do kosmetyczki nie chodzic, jak mozna sie tak zaniedbywac i ona na serio spedza przed lustrem mnostwo czasu no i ja tak zaczełam robic ale nie az tak jak ona bo nie mam tyle kasy

to jej interpretacja.ble ty możesz sobie inaczej to tlumaczyc i myślę że tu nie chodzi o niską samoocenę. Poprostu jedni lubią ładnie wyglądać a inni do tego zbytniej wagi nie przykładają. Jeszcze innych poprostu nie stać

Idzie pozniej taka wyp**dziona baba w pidzamie od versace i z torebka chanel, broda wysoko, wzrok wbity w niewidoczny punkt przed soba, tylko biodra lataja na boki jakby nie mogly znalesc swojego miejsca w stawach. Rasa wyzsza - nie podchodzic. No i jeszcze koniecznie musi grac pozory zmanierowania, no to po prostu litosc i trwoga.

Gość gość
To zależy czy tak się czujesz jakbyś chciała się dowartościować. Czasami się zdarza, że ludzie tak podnoszą własną samoocenę. Ale to Ty powinnaś wiedzieć jak jest. Ja akurat nie lubię się stroić, stawiam na naturalny, nieprzesadzony wygląd. Zdrowo się odżywiam, jestem zadbana ale nie wystrojona. Ale każdy jest inny i nie warto słuchać osób dookoła tylko siebie. Jeśli lubisz się tak ubierać to się ubieraj;]

Gość gość
" tylko biodra lataja na boki jakby nie mogly znalesc swojego miejsca w stawach" o hłe hłe hłe...się usmiałam...dobre:D

Gość gość
Mięso i Mózg -dobrze napisane.Niestety takich coraz więcej.Dodam ze jestem kobietą.Nie wiem ,w Polsce to juz jakaś plaga.Wszystko jakieś takie zmanierowane,bez kija nie podchodz.

Gość gość
ja sie zle czuje w tych szmatkach to nie ja mam 30 lat i styl taki na luzie raczej, nie lubie obcasów, lubie zywe kolory ale nie jakies jak dla mnie wyzywajace stroje a ona ze ja o siebie nie dbam, ze facet mnie zostawi itp ona ma 23 lata, jest kosmetyczką robi mgr z tego a ja mam licencjat i podyplomowke tyle, ze z mezem sami sie utrzymujemy, mieszkanie i dom do remontu i rodzicom pomagamy a ona kase ma od starych i sie pyszni