Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nefriix3

czy jestem w ciąży ? pomocy !

Polecane posty

Gość nefriix3

heey. ostatni okres miałam 15 maja, od tego momentu dużo jem,siusiam,mam częste zawroty i bóle głowy,mam wzdęcia,jestem ciągle zmęczona i śpiąca,od ostatniej miesiączki mam okropne samopoczucie,a kolejny okres nie wystąpił do teraz,choć już powinien nadejść,współżyłam z moim chłopakiem bez zabezpieczeń,dzisiaj zaczęło mnie ostro boleć w podbrzuszu oraz zauważyłam delikatne krwawienia czerwonego koloru,od ostatniej miesiączki wyciekały ze mnie niewielkie ilości białego śluzu ,znajomi mówią, że mogę być w ciąży, jeśli to prawda,to czy ten ból w podbrzuszu i krwawienia mogą zagrozić ciąży ? moja miesiączka zawsze była męką, dzień przed umierałam z bólu brzucha,a krew była bardzo obfita,teraz to są niewielkie ilości krwi,zaczęła lecieć chwilę po pierwszym momencie bólu brzucha,boję się, proszę,pomóżcie. :(

Gość rozumiem, że mieszkasz
na pustyni i ciężko zrobic test, czy pójść do lekarza, prawda?

Gość gość
A NIE zauważyłas ,że takich tematów jest tu milion?? I każdy takiej treści? Kuzwa mi sie okres spóźnial to poszlam jak cywilizowany człowiek do apteki po test. I już wiedziałam wszystko. To jest takie trudne?? Co mają ci tu kobiety powiedziec? Wróżkami nie są. Ooo czekaj mam wizję.. tak,jesteś w ciąży -trojaczki. Gratuluję.

Gość gość
seks bez zabezpieczeń to możliwość ciąży. A więc zrób test!