Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paaaaaaullllaa

wesprzecie radą:(?

Polecane posty

Gość paaaaaaullllaa

cześć kochane. piszę kolejny raz bo ciągle jestem niepewna. kochałam się z narzeczonym dzień po okresie- stosunek przerywany. minęły 2 tygodnie i zrobiłam dziś test. wyszła jedna krecha ale później na ulotkę spojrzałam, że można go użyć już dzień po spodziewanej miesiącze ... a ja spodziewam się jej za 2 tygodnie. myślicie, że może on nie wykryć ciąży mimo minionego czasu? czy liczy się to stężenie hormonu? nie wiem co myśeć :(

Gość Tomaszkowa
hej:) ja z mężem przez cztery lata kochaliśmy się taką samą metodą tzn. stosunek przerywany i jakoś nigdy nie przyszło mi nawet do głowy żeby test robić :) myślę, że nie masz się czym martwić jeśli do wytrysku nie doszło w Tobie;) a jeśli boisz się bardzo bardzo idź na badanie krwi i wszystko będzie jasne:)

Gość rozumiem, że mieszkasz
test zrobiony zdecydowanie za wcześnie, poza tym jeśli masz 2 tyg. do miesiączki, to prawdopodobnie jesteś dopiero w okresie okołoowulacyjnym

Gość paaaaaaullllaa
właśnie ja zastosowałam tą metodę z ręką na sercu pierwszy raz :(. jestem pewna,że do wytrysku nie doszło we mnie. czytałam, że gdy kobieta ma cykle krótsze niż 26 dni jest prawdopodobieństwo. ja mam około 30 dniowe :(. przy pierwszej ciązy test wyszedł od razu wydaje mi się, że 7 dni po . teraz minęło 14 :(

Gość ona_dg
robiłam test ciążowy w 5tyg ciąży i pokazał tylko jedną kreskę..;taka to skuteczność. dla pewności proponuję zbadać krew:)

Gość Tomaszkowa
no to widzisz sama:) nie ma się co bać :) skoro w Tobie nie skończył

Gość paaaaaaullllaa
no jednak boje boje bo tutaj kolezanka jednak miala inny przypadek :( naprawde musialabym byc szczesciara zeby zajsc przerywanym w okres ;o to stresuje sie dalej :p

Gość paaaaaaullllaa
to czekamy do miesiaczki. nie wiem jak wyzyje te 2 tygodnie :(

Gość ona_dg
dlaczego nie zbadasz krwi tylko wolisz zyc w stresie??

Gość gość
Jak długi cykl i kiedy był ten seks -który dzień cyklu?

Gość gość
cykle mam okolo 30 dniowe. a seks byl dzien po okresie