Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fatalna kobieta

Mam 40 lat i nigdy się nie bzykałam:(

Polecane posty

Gość gość
Z jakiego woj jestes?

Gość Fatalna kobieta
jestem fatalna poprostu, dzis jade zatrudnic sie w burdelu

Gość Fatalna kobieta
małopolskiego

Gość Fatalna kobieta
chcesz nr do takiego jednego tez kolo 40 bzyka wszystkie nastolatki cb moze tez sie chyci ? chcesz? naprawde nie zartuje, ja jestem 17nastka i bylam jego kochanka przez pewien czas chce sie na nim odegrac

Gość Fatalna kobieta
Ktoś podszywa sie pode mnie :) dlatego "gościu" pisz do mnie tylko na maila. Pzdrawiam:)

Gość gość
Fatalna czy już jesteś bzyknięta czy dalej tkwisz w tym beznadziejnym stanie :)

Gość gość
Ja również nigdy nie miałam żadnej styczności z facetem , choć już blisko mi do 30. Mam jednak na to ogromną ochotę . Jednak w związku z tym , że jestem zbyt brzydka i tłusta , to nie liczę na jakieś realne bzykanie. Od niedawna przeglądam strony z męskimi anonsami. Może tam w końcu kogoś znajdę, kto wreszcie pozwoli mi zasmakować seksu. To też nie w moim stylu , by płacić za seks , ale niestety taka prawda , że schudnąć mogę , ale mordy w sobie nie zmienię . Ciekawa tylko jestem ile wiagry facet będzie musiał przy mnie łyknąć, żeby mu wogóle stanął. No ale nieważne , niech weźmie jak najwięcej , bo chcę po raz pierwszy w życiu porządnie zmacać .

Gość Falalna kobieta
Też jestem brzydka jak ty ale w miarę szczupła :)

Gość nfk
Panie dajcie jakieś adresy e mail :)

Gość Jacek81
Fatalna więcej inicjatywy ja bym oddał ci się abyś smutna nie była ani sfrustrowany

Gość Jacek81
Wystarczy żebyś miała to coś

Gość gość
Idz do psychiatry.

Gość gość
Fatalna to i tak jesteś w lepszej sytuacji , bo to że brzydka to drugorzędna sprawa . Brzydkie facetów na ogół mają , a ja dopóki nie schudnę , a podejrzewam , że trochę to potrwa , bo od niedawna jestem na diecie , to nic . Chociaż i potem będzie bardzo ciężko. Po prostu mam strasznie brzydką twarz . Tak jak napisałam wcześniej , muszę przemóc się i jechać do jakiejś agencji towarzyskiej żeby wreszcie spróbować ,,tego owocu ", bo ponad 26 lat , a nigdy nawet nie całowałam się . No wstyd . Poza tym to , że ty się uważasz za brzydką wcale nie oznacza , że naprawdę taka jesteś . Może przesadzasz i nie jest tak źle .

Gość gość
Gdybym była ładna mialabym powodzenie u mężczyzn a nie mam. Co do ciebie to takie połączenie brzydoty i nadwagi może facetów odstraszać dlatego postaraj się schudnąć.

Gość Fatalna kobieta
Ten wpis pięterko wyżej jest mój :)

No to koniec świata "psia mać" tuż, tuż!!! Kobieta chce bzykanko a tu co ja widzę??? Jednemu pasi ale za daleko, drugi chce wydepilowanej a jak kobietka mówi ok to drugi nie depiluj!!! Przecież gdyby tak w raju było to taki jeden Adam jabłko by zeżarł i węza wydymał!!! Ludzkość by szlag trafił, no ewentualnie w jaskiniach by do tej pory siedzieli i tyłek patykiem wycierali. Rany Boskie no problemy jak z Gagarinem co sikać mu się chciało w kosmosie a Ruskie kibla nie zbudowali. Na wstrzymanie brać toż to nie zdrowo!!! Myśli wtedy intensywne się pojawiają i tylko patrzeć jak kobiecie jaką zmarszczkę ze skupienia na czole wywali!!! I tak zostać jej może!!!

Gość Fatalna kobieta
Uff, dostaje dużo maili koleżanko, jest w czym wybierać zobaczymy czy spotkam się z tym jedynym którego sobie wybrałam.

Gość Fatalna kobieta
Buu a czemu lubisz 40 stki ja będąc tobą wolalabym młodsze.

Gość gość
Fatalna widzisz już jesteś w o niebo lepszej sytuacji . Kurcze wiesz jak ci zazdroszczę tego zainteresowania , że coś drgnęło i może się udać . Ileż bym dała gdyby ktoś , choć na moment zwrócił na mnie uwagę , żeby wreszcie poczuć jakąś ekscytację i zobaczyć tzw światełko w tunelu . A tymczasem podejrzewam zdechnę jako tzw niedopchana dziewica. Mam chociaż nadzieję , że tobie się uda .

Gość pani Renataa
ojj kiepsko,

Gość gość
ja już Cie mogę bzyknąć ostatni raz miałem wczoraj jestem pełny

Gość gość
Ja na daną chwilę nie oczekuję niczego więcej niż ktoś może mi dać . Chciałabym tylko nawet ułudnej i chwilowej uwagi , odrobiny zainteresowania i czułości , żeby ktoś wprowadził mnie w świat seksu i zjawiskami z nimi związanymi. Żeby powoli i z cierpliwością pokazał co do czego , bo nie ukrywam chciałabym spróbować i nauczyć się . W końcu w teorii może i jestem obcykana, ale w praktyce totalnie zielona .

Gość gość
Puszysta to zbyt duży eufemizm . Ja najzwyczajniej w świecie jestem tłusta . I nie nie przeszkadza mi , że ktoś jest młodszy, bo takich nawet bardziej lubię . Ja jak już pisałam mam 26 lat ale myślę , że przez tuszę starzej wyglądam . A zresztą nie obiecuj i nie rób nadzieji . Jakbyś mnie zobaczył to spieprzałbyś przed takim pasztetem aż by się kurzyło.

Gość SEBASTIAN PRAWDE CI POWIE
o kobieto co ja bym mial z Toba robic?mam 30 lat i od kobiety oczekuje doswiadczenia.jeszcze cos by poszlo inaczej niz to sobie przez 40 lat wymarzylas i bys mnie posadzila o gwaalt:P