Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fatalna kobieta

Mam 40 lat i nigdy się nie bzykałam:(

Polecane posty

Gość Fatalna kobieta
Panie Parówko a ty do mnie tez napisałeś :) Odpisałam ale nie licz na wiele.

Gość gość
Witaj fatalna. Miałam ci wczoraj wysłać @ , ale nie miałam za bardzo kiedy . Postaram się później coś skrobnąć.

Gość Fatalna kobieta
Witaj, rozmawiałam już z wieloma facetami i wiekszość po rozmowie ze mną zrezygnowała ze spotkania więc chyba cos jest nie tak ze mną i nie chodzi tylko o wygląd. mam poważne problemy emocjonalne ze sobą :(

Gość facet z daleka
Fatalna a może jednak nie jest aż tak źle z Tobą :-)

Gość gość
Kochana nie przejmuj się takimi facetami , skoro nie mają odwagi , to ich strata . Zresztą pisałam już , że na kafeterii ciężko spotkać się w realu , bo na ogół ludzie rezygnują . A wydawać by się mogło , że jest inaczej . Wątpię poza tym żebyś miała jakieś emocjonalne problemy, a jeśli już , to wiedz , że wynikają pewnie one z potrzeb seksualnych . Wiesz może ty i ja zaczynamy powoli cierpieć na tzw syndrom niedopchnięcia i niedor****nia.

Gość facet z daleka
drogie Panie, czym dla Was jest czuły dotyk mężczyzny?

Gość gość
Jest dla mnie czymś nieznanym , ale czymś za czym tęsknię , o czym marzę i czego pragnę w danej chwili najbardziej .

Gość facet z daleka
być może powinno się zacząć od dotyku. Dotyk słowem, spojrzeniem, uśmiechem, dotyk ręką, ustami...

Gość Fatalna kobieta
Czuły dotyk mężczyzny to miałam 21 lat temu jak kolega mnie czule dotknął. Ja natomiast marzę o czułym spojrzeniu mężczyzny, żeby na mój widok uśmiechnął się do mnie a nie ze mnie śmiał, żeby długo na mnie patrzył a nie szybko odwracał wzrok i żeby nie pluł na mój widok na chodnik (tak w moim mieście opluwa się brzydali). :)

Gość facet z daleka
właśnie to miałem na myśli fatalna kobieto :-)

Gość Fatalna kobieta
Mogę sobie pomarzyć

Gość gość
No w moim mieście niestety podobnie na to reagują . Czasem jeszcze oprócz plucia czy śmiania się , dochodzą durne i przykre komentarze , trąbienie samochodów czy też wyzwiska. Ileż sobie nerwów i krwi przez to napsułam. A potem każdy zdziwiony , że mam kompleksy .

Gość facet z daleka
Marzenia mają to do siebie, że czasami się spełniają.... :-)

Gość gość
A ja myślę , że nie wszystkie marzenia się spełniają . Czasami tak już jest , że coś człowiekowi nie jest dane . Marzenia są fajne , ja nimi żyję już bardzo długo , ale czasami od marzenia do realizacji jest zbyt ciężka i nie do pokonania droga . Jednakże nigdy z nich nie zrezygnuję.

Gość facet z daleka
to prawda. Sztuką życia jest znalezienie się w odpowiednim czasie w odpowiednim miejscu i spotkanie odpowiednich ludzi....

Gość facet z daleka
Dajmy zatem jakąś szansę tym naszym marzeniom....

Gość gość
Uwierz zarówno ja , jak i pewnie fatalna dajemy szansę marzeniom i próbujemy coś robić w tym kierunku , ale różnie wychodzi .

Gość Fatalna kobieta
On ciebie chyba zaprasza na randkę

Gość gość
Widzisz fatalna nawet gość pisze , że ciebie , a nie mnie. Jakby co , to wiesz jedno słowo i mnie nie ma . Nie chcę przeszkadzać .

Gość gość
Facet one są tu we dwie i narzekają na dziewictwo , więc sprecyzuj im jasno z którą chcesz pójść w rejs .

Gość gość
Ja tylko obserwuję co się dzieje na temacie, bo ciekawi mnie czy ktoś je bzyknie , a jak chcesz je poznać to poczytaj temat i się dowiesz.

nie chce mi się czytać tego wszystkiego. Wolałbym porozmawiać z tymi Paniami. Wzajemna wymiana myśli jest dobrym sposobem na poznanie się...

Gość gość
mam 37 lat jestem facetem po przejściach ,nie słuchaj nikogo ,bo się tylko z ciebie nabijają !!!.uwiesz mi jak spotkasz tego jedynego ,a będzicie do siebie pasować ,i bedziecie wiedzieć że chcecie tego samego to uwierż mi że z łózka nie będziecie wychodzić .nie sztuka jest rozłożyć nogi _sztuka jest przeżyć pierwszy orgazm z ukochanym facetem!!!!.a jak znam życie to kobiety jest to bardzo ważne przeżycie.i nie warto zdejmować majtek dla pierwszego lepszego napotkanego faceta .moja rada od serca!!

Gość do Fatalnej i nie tylko
facet po przejściach ma rację może wato poczekać

Gość gość
Zagląda tu ktoś jeszcze ?