Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fatalna kobieta

Mam 40 lat i nigdy się nie bzykałam:(

Polecane posty

Gość gość
Tia chemia , chyba w markecie na półkach . Kojarzysz starszą siostrę grycan? Bliżej mi do niej niż do kogoś innego, choć ona jest ładniejsza ode mnie

Gość jacek 71
kpw!;-) ja mam nadwagę, ale kobiety często wyolbrzymiają!!!!!!!!!!!!! fakt! tłuste baby to tłuste, ale wielu z nas widzi nadwagę lub więcej miejsca do całowania! mam koleżankę, która ma... i ja nie chcę mieć z nią nic do czynienia, więcej niż znajomość, ale druga również... i cierpię bo preferuje tylko chudzielców! i ich ma:-( :-) uwielbiam ją w marzeniach. to tak jak i u Ciebie, pewnie nie wszyscy się Tobie podobają;-) ja uwielbiam... grube, ale nie wszystkie. kpw?:-D

Gość jacek 71
penis to nie wszystko!

Gość gość
Będę miała , bo tak jak napisałam wcześniej , jak nie znajdę kogoś kto mnie rozprawiczy , to pójdę do tzw burdelu. To nie będzie powód do dumy, że płacę za seks , ale zawsze coś . Jestem konsekwentna . Jak coś sobie postanowie , to do tego dąże . W moje ostatnie urodziny obiecałam sobie , że na następne nie będę już dziewicą i zamierzam to postanowienie spełnić .

Gość gość
Urodziny mam w zimie , więc jakieś pół roku mi jeszcze zostało

Gość jacek 71
życzę Tobie, Abyś trafiła w dobre rece.:-) kompleksy na bok i do dzieła! więcej takich z wyobraźnią!!!!! a

Gość gość
Uwierzę jak poczuję i się spełni ok

Gość gość
Niestety mieszkam z rodzicami , więc nie mam pomysłu , gdzie miałoby dojść do spotkania . U mnie niestety odpada

Gość gość
Perełką nazywali mnie w domu jak byłam małą dziewczynką . Ach sentyment i wspomnienia. Pisałam już wcześniej że mieszkam dosłownie na granicy mazowsza z podlasiem.

Gość gość
Nie mam jakiś szczególnych wymagań. Chcę tylko odrobiny akceptacji , zrozumienia , czułości ,dyskrecji i gwarancji bezpieczeństwa.

Tu masz rację to podstawa reszta wyjdzie sama szkoda że nie ma teraz cie tu ze mną potulili byśmy się i delikatnie zajął się twoim ciałem ehh chciałbym spróbować z tobą seksu

Gość Wiola41Dupodajka
Witam wszystkich.Ja mogłabym dołączyć się do seksu z wami? Czekam na jakąś propozycję.

Gość Wiola41Dupodajka
Hihi,a co ja mogłabym zrobić?

Wystarczy żebyś była ja bym się tobą zajął zwłaszcza sokami twoimi jak słodkie są to spije cię

Gość gość
Panowie napiszę wam tylko dobranoc , bo uciekliście tak bez pożegnania

Gość gość
dobranoc Tobie :-)

Gość gość
Ja p*****le piszesz do jakieś tłustej baby i chcesz ją r****ć. Widziałeś kiedyś taką tłustą d**ę obwisłe cyce i tonę cellulitu. W życiu byś jej na trzeźwo nie w******ł. Ja bym nie dał rady r****ć słoninę .

Gość Fatalna kobieta
Pozdrawiam Cię kolezanko w niedoli:) Widzę że dobrze się tu bawiliście beze mnie wczoraj ;)

Gość gość
Dzień dobry . Fatalna może i nieźle bawiliśmy się , ale jak zwykle panowie rozbudzili , naobiecywali, po czym uciekli . Nie ma co liczyć na przełom albo konkrety , ale nieważne . Aha jeszcze jedno : gościu dziękuję za serię epitetów w moją stronę . Uwierz wiele razy słyszałam gorsze i jakoś żyję.