Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Buty baleriny - hit czy kit.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Wi臋kszo艣膰 ma. Nie ka偶da dobrze wygl膮da w du偶ej mierze z powodu nieodpowiedniego fasonu. Jednym si臋 bardzo podobaj膮, innym mniej ale chodz膮 bo wygodne. Jeszcze inni uwa偶aj膮 je za modowy KIT. Jakie macie zdanie na ten temat?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
to moze pokaz te buty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszystko zalezy od modelu i materia艂u czyli om innych butach tez mozna takm powiedziec.Ja kupuje z porz膮dnej sk贸rki,na obcasiku a nie taki ca艂kiem p艂a艣ciutke.Ostatnio kupi艂am takie w stylu marynarskim,czyli bia艂o -granatowe z granatowo czerwona kokardka i nosze je w艂asnie do stroj贸w w stylu marynarskim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wygoda i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ohyda. Nie s膮 wcale wygodne, bo za p艂askie. Do tego brzydkie - skracaj膮 nogi, stopa wydaje si臋 wielka, i wi臋kszo艣ci dziewczyn wystaj膮 pocz膮tki palc贸w (oble艣ne) albo ta smieszna skarpeta do balerin, zazwyczaj w kolorze innym ni偶 but.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najgorsze z kwiatkami lub kokardkami tragedia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sk贸rka, obcasik, p艂a艣ciutkie... M贸zg ci chyba wy偶ar艂o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi si臋 podobaj膮. Du偶y wyb贸r. Od klasyki po szalone kolory. R贸偶ne fasony. Wygodne. O ile takie s艂owo ma racj臋 bytu. W sumie nie ma na 艣wiecie wygodnego buta. Nawet na boska nie jest wygodnie jak chodzi si臋 po nier贸wnej powierzchni. Prawda? Na 3-4 cm obcasie te偶 nie jest na d艂u偶sz膮 met臋. O butach na 6-12 cm obcasie chyba nawet nie wspomn臋.

Udost臋pnij ten post

Oczywi艣cie ze hit. S膮 uniwersalne mo偶na je nosi膰 zar贸wno na codzie艅 jak i na uroczysto艣ci. Niezb臋dne jak kobieta idzie np na 艣lub a nie mo偶e chodzic w szpilkach(przecie偶 adidasow nie za艂o偶y)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lolka213
Ja uwielbiam baleriny. A najwygodniejsze na lato balerina ma firma Crocs. Przepi臋kne modele i kolory. Ja mam model Julia Flat, sanda艂ki i tradycyjne. Croscy kupuje na stronie zlotewyprzedaze.pl bo tam s膮 najta艅sze. W zesz艂ym roku kupi艂am tez u nich model CARLINA. Uwielbiam na lato:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
buty jak buty, po co ta podnieta

Udost臋pnij ten post

dla mnie kit ani wygodne (jakby na bosaka po chodniku chodzi膰) ani 艂adne (jak ciapy wygl膮daj膮) ani dobrze si臋 w nich wygl膮da (jak widz臋 tak膮 kaczk臋 na ulicy, to od razu wiem, 偶e w balerinach)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla mnie hit przy wzro艣cie 176cm i m臋偶u 180cm :D 偶le si臋 czuje w butach na obcasach , a balerinki duzoooo lepiej wygl膮daj膮 ni偶 buty na jakiej艣 kaczuszce . Baleriny nosze na codzie艅, bardziej zdobne ubieram na uroczysto艣ci ,ba nawet 艣lub bra艂am w balerinkach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
crocsy sa przereklamowane, mam jedne balerinki od nich i nie przepadam za nimi, noga sie poci (cho膰 normalnie mi sie nie poca nogi wcale) bo nie ma zadnej wentylacji, do kitu sa. moze sandalki sa ok ale zamkniete buty nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ewa, 33 dla mnie kit ani wygodne (jakby na bosaka po chodniku chodzi膰) ani 艂adne (jak ciapy wygl膮daj膮) ani dobrze si臋 w nich wygl膮da (jak widz臋 tak膮 kaczk臋 na ulicy, to od razu wiem, 偶e w balerinach) xx jak masz rozlazle giry i nie umiesz chodzi膰 to nic dziwnego...

Udost臋pnij ten post

nie wiem, czy umiem, czy nie, bo nigdy nie mia艂am i nie b臋d臋 mie膰 cz艂apak贸w zwanych balerinami (nie licz膮c czeszek w pi膮tek pewnie klasie podstaw贸wki, czyli jakie艣 35 lat temu)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ka偶dy chodzi w czym chce.

Udost臋pnij ten post

a czy ja m贸wi臋, 偶e nie? dla mnie to i w gumiakach wszyscy mog膮 chodzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ewa jak masz mase 70+ to b臋dziesz wygl膮da膰 jak kaczka , szczup艂a smuk艂a dziewczyna ze zgrabn膮 stop膮 w takich butach chodzi normalnie.Nie pomo偶e puder r贸偶( i baleriny) kiedy d**a t艂usta ju偶.Id藕 kobieto do gar贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a czy ja m贸wi臋 偶e m贸wisz 偶e nie? prosisz o opinie to j膮 wyra偶am.

Udost臋pnij ten post

ja mia艂am tylko dwie pary( jedn膮 zmaltretowa艂am, drugiej prawie nie nosi艂am). ci臋偶ko mi kupi膰 takie buty bo mam ma艂膮 i bardzo szczup艂膮 stop臋 i zazwyczaj klapi膮 mi. w dodatku jest to ma艂o atrakcyjny bucik. w cieplejsze dni szybciej wybior臋 sanda艂y, a w ch艂odniejsze p贸艂buty ni偶 co艣 takiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ani hit ani kit po prostu wygoda!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stylistka.,29llll
hit-ale dla zgrabnej, mlodej kobiety i do pasujacego stroju... sama mam 2 pary,bo sa tanie i lekkie.Mam szare skoropodobne i ciemnozielone z kokardk膮 :) Wcale nie sa wygodne,nie moglabym w nich chodzic caly dzien bo czuje sie jakbym boso po twardym aasfalscie chodzila:O dobre sa tylko na cieply kwiecien i maj:) wiesniacko wygladaj膮 na 40 letnoej grubej babie,ktora wazy 100 kg i ma nogi jak 2 banie :) niepodibaj膮 mi sie tez te jaskrawe, czy szmaciaki kwieciste :) smiesznie wygladaj膮 na stopie w rozmiarze 42... PAsuj膮 tylko i wylacznie szczuplym zgrabnym maym stopom i tylko do rurek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Baleriny na KA呕DEJ kobiecie wygl膮daj膮 fatalnie. Ka偶dej skracaj膮 nogi, ka偶da ma kaczy ch贸d, te wy艂膮偶膮ce palce, bleeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc2154
ewka - brzydka jeste艣 to niewazne czy za艂o偶ysz baleriny czy co tam i tak bedziesz brzydka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
obrzydlistwo- pisze ja facet :) oboj臋tnie czy szczup艂a czy d艂uga czy ma艂a ...to wygl膮da jakby艣cie nic nie mia艂y na nogach to ju偶 wol臋 najzwyczajniejsze klapki tylko nie te wstr臋tne baleriny :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oczywi艣cie, 偶e hit! nie ma wygodniejszych but贸w, a do tego bardzo kobiece:)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰