Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiada

Ona nas podsłuchuje!

Polecane posty

Gość Basiada

moja szwagierka Nas podsłuc***e. kiedy tylko przyjadę do rodziców gdzie mieszka i Ona to zawsze jest problem. wychodzi z pokoju i stoi na korytarzu. Wychodzi z domu i podchodzi pod otwarte okna.Jak ja ktoś na tym złapie to udaje,ze szla akurat lub coś sprawdzała w ogródku. Co z nia zrobić? Najgorsze jest to,ze wszystko co powiemy wynosi do sąsiadów.

Gość po-piersie leni-na
niech slucha jak musi - moze sie czegos wreszcie nauczy :p, :P, :P

Gość gość
z***b jej :P a tak serio to jak bedziesz cos mowic i bedziesz wiedziala ze podsluc***e to specjelnie cos powiedz o tym ze ona Cie chyba podsluc***e do swojej mamy i wychyl sie przez okno :)

Gość gość
To wtedy mówcie specjalnie na jej temat, że taka szpieguska i plotkara. Nasłucha się, a bronić się nie będzie mogła, żeby się nie wydało, że podsłuchiwała. ;) I szlag ją trafi ze złości. :D

Gość Basiada
Sąsiad sie ostatnio pyta za ile sprzedaje mieszkanie. Mówię,ze nie sprzedaje i ze nie wiem skąd ma te informacje. Powiedział mi tylko,ze ludzie mówią. Osobiście nie chciałam mu nic mówić bo on pożycza kasę i nie oddaje. Nikomu się nie chwaliłam tylko mamie. mama zarzeka się, ze nic mu nie mówiła, bo sama wie jaki on jest i jak czuje kasę to patrzy jak pożyczyć.

Gość Basiada
kiedyś rozmawialiśmy o jednej kuzynce która mieszka za granicami naszego kraju na stale. dała na imię córce Bożena. mówiłyśmy,ze to imie to raczej do trudnych należy dla obcokrajowców. Trudno będzie im wymawiać to imię i będą pewnie je zniekształcać. I mi kuzynka pisze,że jak mi sie je imię nie podoba to mogę sobie swoja córkę zrobić i jej dac takie imię jakie mi się podoba! nie chciała powiedzieć od kogo ma te informacje. Podejrzewam,ze Ta flądra wszystko przekręciła.

Gość gość
i co z tego?