Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daga22

Umówiłam sie z facetem na randke (z sympatia.pl)

Polecane posty

Gość Daga22

i masakra koleś przyjechał autobusem i nawet kawy czy piwka nie postawił, musiałąm sama za siebie płacić masakra :(

Gość gość
No money no funny bunny honey

Gość gość
To musisz szukać dalej:-)

Gość Zenujaceeeee
"koles przyjechal autobusem" A to co aubous gorszy? Ja mieszkam 30 km od duzego miasta i jezdze do centrum pociagiem (mam wlasne audi a7). To znaczy ze jestem niedobry jezdzac komunikacja miejska?

Gość Daga22
ty sie lepiej naucz pisać bo o a7 to możesz pomarzyć wieśniaku

Gość Mika$
Ja też miałam kiedyś przygodę z facetem z sympatii, który na spotkanie przyjechał autobusem i również byłam nie mile zaskoczona tym faktem.:-(

Gość gość
nie skreslaj jeszcze go, moze jak zrobisz mu loda i sie ladnie usmiechniesz to kupi Ci piwo:P a tak powaznie- to niektorzy uznaja po prostu takie zasady, ze pierwsza randka jest czysto zapoznawcza a ze kobiety nie chca staromodnych dzentelmenskch zwyczajow i placa za siebie, czasem nawet na wstepie to zaznaczaja.

Gość gość
Moj przyjechal do mnie pociagiem i co mialam go skreslic ze nie ma samochodu? Sama tez nie mam..w czym problem? Czy wszyscy kiedys mieli?

Gość julka19xx
przyjechac autobusem lub pociągiem na randkę to wstyd, wyjątek stanowi plan wspólnego spożywania alkoholu,wtedy samochodem lepiej niech nie przyjezdza.Ten pan nie postawił piwa więc niech wsiada w ten swój ikarus i spada skąd przybył.

Gość gość
blachary!!

Gość gość
dokładnie, blachary i pewnie bazarówy :) to już nawet samochodu nie mozna nie mieć??? hehehehehehe ale wy durne jesteście dziewczynki :)