Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abiturientka13

MATURA, WYNIKI ktoś też się boi, że nie zda z polskiego?

Polecane posty

Gość abiturientka13

Jak wszystkim wiadomo w piątek 28.06.2013r. maturzyści otrzymają wyniki matur. Strasznie się boję, że nie zdałam z polskiego. Nie jestem zbyt wybitna w przedmiotach humanistycznych. Po wyjściu z tej matury byłam przerażona i teraz powraca mój stres związany z wynikami. Obawiam się, że nie zrealizowałam dobrze tematu, byłam zestresowana pisząc tą pracę. Klucza odpowiedzi w internecie nie sprawdzałam, boję się ;< Czy ktoś jest w podobnej sytuacji? Też się boicie?

Gość abiturient 19
ja sie nie boje, mama dala mi na korki :P, :P, :P a ze ucze sie szybko to mi miesiac wystarczyl

Gość abiturientka13
Ja obawiam się tylko z polskiego, reszta przedmiotów poszła mi raczej dobrze i liczę z nich na dość wysokie wyniki, ale ten polak to... ;| Jeśli można wiedzieć to gdzie się wybierasz na studia?

Gość gość
polski nie jest taki prosty, u mnie rok temu najlepsze uczennice oblały, wszystko przez ten głupi klucz.

Gość abiturientka13
Właśnie ze względu na ten klucz się obawiam mojej porażki ;/;/;/

Gość gość
moja córcia też obawiała się polskiego bo raz że za nim nie przepada a dwa miała anginę ropną tak że pisała z gorączką itd ale zdana matura! polski 54% :D