Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zaprosić znajomą na parapetówkę?

Polecane posty

Gość gość

Będe robiła parapetówkę dla znjaomych z pracy. Zastanawiam się nad zaproszeniem koleżenki z liceum z którą ostatnio odnowiłam kontakty. Wacham się. Ona ma depresję i nerwicę, jest mi jej szkoda ale też jest trudną osobą. Ma do mnie dużo żalu za to że jej nie ulegam i nie robie tego co ona by chciała. Kiedyś próbowała drygować mną dlatego odciełam się od niej gdyż uzanłam naszą znajomość za toksyczną. Ona nie rozumie ze ktoś moze chciac czegos innego. I za to odcięcie ma do mnie żal, często mi wypomina różne rzeczy niby w luźnej rozmowie. Boje się że narobi mi wstydu przed znajomi z pracy, że nie bedzie umiała sie zachować. Jak coś jest nie po jej mysli na spotkaniu/ imprezie potrafi powiedziec ze ona wychodzi wystarczy mała iskra. Po za tym boje sie ze moze byc nie lojalna wobec mnie i przy innych wypominac mi rzeczy które wg niej zle zrobiłam.

Gość Sewer proxy
nie zaproszeniem takim jak twoje kazda normalna kobieta podtarlaby sobie tylek

Gość gość
ona chciała ode mnie dużo więcej niż jako koleżanka mogła jej dać, chciała mną rządzić, nie rozumiała że jestem inna i próbowała na siłe mnie zmienić, musze się jej tłumaczyć dlaczego nie mam ochoty na coś skoro mam do tego prawo a ona powinna to uszanować