Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto co napisałam pewnemu chłopakowi na sympatii na co on się obraził

Polecane posty

Gość gość

Pisał do mnie parokrotnie, widać napalił się, napisał,że nie jest z mojego miasta, no to ja mu napisałam w takim razie po co do mnie piszesz? chcesz wpaść do mojego miasta i mnie przelecieć czy bedziemy pisać mejliki przez pół roku ? na co on sie strasznie obraził, napisał,że takiego czegoś się nie spodziewał i żałuje, że do mnie odezwał się w ogóle :D :D :O

olej, bylas bardziej konkretna od niego... :) to cos ala mowisz facetoiwi ze jestes bez majtek i jeden sie czerwieni a drugi ci mowi, czekaj musze sprawdzic... :P :)

Gość rzuc palenie
napalone malolaty sa najgorsze :D

Gość gość
no wypraszam sobie małolatą nie jestem, a że napalona to co? a niby po co założyłam tam konto? przecież do kolegii ze studiów nie powiem,że mam na niego ochotę :O a muszę kogoś mieć w końcu...jak z innego miasta to nawet lepiej :classic_cool: i dlaczego najgorsze?? a czego on oczekiwał? po co do mnie pisał? :O

zabawne ze wy facetow poznajecie na sympetii a nie na miescie... :O nigdy nie zrozumiem dzisiejszych czasow... :P:)

Gość rzuc palenie
na miescie to sie spotyka bubkow ktorzy najczesciej przywitac sie nie potrafia...

Gość gość
no wiesz nie każdy siedzi na miescie cały dzień :P na miescie to na ławce tylko żule chyba siedzą non stop albo dresiarze :D to jak mam poznać? i nie wiadomo czy koles na miescie ma dziewczyne? lepiej w internecie :)

kobieto kurde!!!! co cie obchodzi czy gosc ma dziewczyne!!! jak cie kreci to berz go za jaja i nie puszczaj... :P:P:P :)

Gość gość
zbereznik w takim razie nie obchodzi mnie czy masz dziewczyne,żone itp. ile masz lat?biore Cie za jaja :classic_cool:

Gość gość
że staje to nie wątpię:classic_cool: tylko byłoby niefajnie jakbyś był starszy niż mój ojciec :P

mam 28 lat, kawaler, warszawa, ubieram sie w garniaki, jezdze rowerem, mojej babci na imie danuta? :) miejmy to juz za soba... :D:P heheh

Gość Bona party
te zbereznik - moja znajoma szuka dawcy spremy, bo ma bezplodnego meza... piszesz sie? przyjemne z pozytecznym, w koncu spadek tez musisz komus zostawic :p, :p, :P

nie no ja nie bede dla ciebie dobrym facetem. zakochasz sie i bedziesz musiala mi gotowac, prac skarpety a ja sie za malolatami bede uganial... :P :) po co masz plakac po nocach... :D:P

Gość gość
Zupełnie mnie nie dziwi ze facet cie olał.Widać że jesteś bardzo ograniczona.

Gość gość
babcia ma na imie Danuta? :O o kurna moja też 😭 może jesteśmy rodzeństwem :classic_cool: 28 to młodziutki jesteś ! :D :D myślałam,że jakiś pryk 40 lat :D :D

Gość gość
no jak lecisz? gdzie? :O chyba,że zwalić :classic_cool: to rozumiem :classic_cool: ale jeszcze mnie nie widziałeś,więc nie ma pod co :classic_cool:

nie no powaga musze isc teraz. masz maila jak cos... zbereznik85@gmail.com ale ja juz wielokrotnie pisalem ze mnie kreca tylko randki do 6 przystankow maksymalnie a mieszkam na ochocie... :D:P

Gość gość
ej nie bede pisala mejli bo sie wstydze :classic_cool: ale pewnie wrócisz tu jeszcze? nie jestes Lomu? nie jesteś łysy? ile masz cm? wzrostu? pytam, bo jestem dość wysoka :P ja mieszkam dużo dalej 😭 ale ochotę też mam :classic_cool:

matko ile pytan...:D ale wiesz co hehe jak nie jestes z mojego miasta, to w takim razie po co do mnie piszesz? chcesz wpaść do wawy i mnie przelecieć czy bedziemy pisać mejliki przez pół roku ? hehehehe :P ps. nie jestem Lomu :o :P