Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktotak...

Druga szansa,warto?

Polecane posty

Gość jaktotak...

Witam, pewnie mój temat nie jest tu nowością, ale potrzebuję czyjejś obiektywnej rady... Byłam z facetem 6 miesięcy, wszystko posypało się w momencie, kiedy oboje zaczeliśmy rzucać palenie, on stracił pracę, a mając zbyt dużo wolnego czasu poświęcał go na ciągłe kontrolowanie mojej osoby, przesadna zazdrość zresztą też była powodem rozstania. Nerwy i emocje były silniejsze, kłóciliśmy się ciągle, nie mogłam dłużej w tym trwać i zostawiłam go. Minęło od tamtego czasu kilka miesięcy, a on nadal pisze, dzwoni, chce się spotykać. Przekonuje, że zrozumiał swoje błędy, że nie ma idealnych związków, że poznaliśmy się bardziej i wiemy na co nie możemy sobie pozwalać... Wszyscy dookoła mówią, że nie da się zmienić aż tak bardzo, a ja boje się zaryzykować, choć coraz bardziej mnie przekonuje... Co powinnam zrobic Waszym zdaniem? Dać mu ostatnią szansę?

Gość gość
ile macie lat?

Gość jaktotak...
Ja 24, on 23...

Gość gość
Za drugim i każdym następnym razem bedzie to samo... odradzam.

Gość gość
jak nie bylo zdrady. mozesz sprobowac

Gość jaktotak...
Dziękuję za opinie... Każdy mówi mi to samo, a ja nie wiem już czy to moja naiwność czy strach przed samotnością przemawiają...

Gość gość
jesli naprawdę masz 24 lata to spotkasz jeszcze mnóstwo facetów. Nie warto fiksować się na 1.

Gość jaktotak...
Nie, nie było zdrady z żadnej ze stron. On najchętniej nie odstępowałby mnie na krok, uważa, że tylko przy nim mogę być bezpieczna i tak się w zasadzie czuje... Dlatego to dla mnie ciężka decyzja...

Gość jaktotak...
Tak, mam 24 lata chociaż to że poznam wielu facetów... Masz rację, tyle tylko że ostatnio spotykam samych zajętych palantów szukających przygód. Nie ma idealnych związków, jak nie zdradza, to stosuje przemoc, to nie pracuje, to coś tam coś tam... Nie chce popełnić błędu...

Gość ijklmnop
jak Ci zależy to wróć, żeby pózniej nie żałować. Każdy zasługuje na drugą szanse, ale nie więcej...

Gość jaktotak...
Właśnie też pomyślałam, że na drugą szansę każdy zasługuje tym bardziej, że był to naprawdę ciężki i stresujący okres w jego życiu... Więcej szans nie ma sensu dawać to wiem na pewno...

Gość ijklmnop
więc nie każ mu dłużej czekać ;) szczęścia wam życzę

Gość jaktotak...
Dziękuję Ci serdecznie :-)

Gość ijklmnop
:) :) :)