Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce zacząć starać sie o dziecko - pytanie :)

Polecane posty

Gość gość

do tej pory kocham się z moim facetem codziennie :) oprócz mięsiączki - wtedy mnie boli i nie mam ochoty na seks. Właśnie mam miesiączke i po niej chcemy zacząć starania o dziecko. Pytanie moje brzmi czy codzienny seks nie powoduje tego że w spermie jest mniejsza ilość plemników? lepiej jest kochac sie codziennie czy wyliczyć i odczekać do dni płodnych aby wiecej było plemników w spermie-wieksza szansa na zapłodnienie? :) prosze o odpowiedz :)

Gość gość
chociaz mysle sobie też żeby kochac sie codziennie, nic nie wyliczać, szaleć, nie mysleć a potem zobaczyc czy nadejdzie miesiączka :) bo tak jak wylicze to bede mysleć i nie bede mogła sie skupic na przyjemnościach :P

Gość wfeQFLWNLEBGJNGLKELVD
Najlepiej jest się kochać co 2 dni ;) Codziennie jak będziesz się kochała to jeszcze nabawisz się jakiś obtarć a w efekcie infekcji. Kochajcie się w dni płodne, niepłodne nic nie dadzą ;P

Gość gość
My sie kochalismy co drugi dzien chyba ze mielismy ochote to codziennie, to moj maz czasem w kalendarzyku wyliczal i mowil: a wiesz ze dzisiaj chyba masz dni plodne, ale to bylo juz po :)

Gość gość
kochamy sie codziennie od kilku lat i otarć ani infekcji nigdy nie było :P ale ja bym chciała kochać sie częściej niż tylko w dni płodne. Wiem ze w niepłodne nic nie da :D Seks to przyjemność a nie tylko prokreacja

Gość gość-autorka :)
zmieniłam nick zeby sie nie myliło , powyzsza wypowiedz moja

Gość gość
kochajcie się kiedy chcecie. jak nie będzie wychodziło to zmienicie strategię :)

Ja tez staram się o dziecko. Staramy sie kochać najwięcej w dni płodne. Ale ogólnie tez się kochamy co 2 dni, czasami co 5 dni, to zależy od ochoty.

Hej dziewczyny! Czy wie któraś czy podczas starań o dziecko można używać żelu feminum? Bo szybciej używaliśmy durexa ale na opakowaniu od niego napisane jest że może zmniejszać r***liwość plemników... a na feminum nic nie jest napisane:/