Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ładną i wiecznie uśmiechniętą koleżankę - i problem

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy faceci błaźnią sie przed nią, pomagaja w pracy. A ona tylko sie usmiechnie i już wszystko ma zrobione. A ja musze ciezko pracowac. Dlaczego faceci to takie smiecie, dla ktorych liczy sie tylko wyglad?

Gość gość
pracujecie jako?

Gość gość
W funduszu inwestycyjnym - zajmujemy sie pomiarem ryzyka

Gość gość
w ZOO sprzatamy boksy w których mieszkają zwierzęta

Gość gość
zrób sobie operacje plastyczną, na pewno Cię stać :) to lepsza inwestycja niż nowe buty i torebki :) zresztą chyba na iwestycjach się znasz :classic_cool:

Gość gość
zajmujemy sie prostytucja, stoimy pod latarnia i czekamy na klientow.

Gość gość
Pracujemy w domu publicznym, jako sprzątaczki, a ochroniarze i klienci sprzątają za moją koleżanke a za mnie nie :(

Gość gość
Jeszcze jakieś pomysły na miejsce pracy autorki?:D

Gość Kaska09673
To nie chodzi tylko o wygląd, a również o przystępność, charakter i bycie miłym w stosunku do innych. Jak będziesz naburmuszona, to nie dziw się, że ludzie nie będą skłonni wykonywać Twych próśb, za to jeśli się będziesz uśmiechać, będziesz miła dla innych ludzi to wiele może to zmienić :) wiem z autopsji. Jestem raczej przeciętną dziewczyną, ale założyłam aparat, wybieliłam zęby i teraz gdy bez skrępowania mogę się uśmiechać moje życie bardzo się zmieniło, choć nie jestem wcale pięknością! Poza tym jeśli chcesz odmienić swe życie, to radziłabym poczytać o podstawowych zachowaniach, które mogą uczynić nas atrakcyjniejszymi w oczach innych, polecam - ,,Sztuka bycia atrakcyjnym. Sekrety osobistego magnetyzmu" Hogan Kevin

Gość gość
bykom jaja hustamy

Gość gość
jak to jest byc "przystepnym" ? ja sie staram usmiechac i w ogole ... a potem slysze ze wygladam na niedostepna (jestem niby rzekomo bardzo ladna) a wcale tak nie jest, nie wywzaszm sie niestety jestem bardzooo niesmiala a wszsyscy mysla ze mam ich w doopie ;(

Gość gość
Nie można bez przerwy szczerzyć zębów jak idiota bo w końcu ludzie zaczną ci sie pukać w głowę. Usmiechanie się non stop jak głupi do sera nie jest sposobem na wszystko. A gdybys miał jakieś wątpliwości, to moje są zdrowe i białe.