Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vikaaaa

POMÓŻCIE NIE WIEM CZY WYPROWADZIĆ SIĘ Z DOMU

Polecane posty

Gość vikaaaa

Hej :) Mam 18 lat, i sprawa jest taka ze mieszkam z mamą , ukochanym pieskiem i ojczymem który jest....ehh szkoda gadac. Wyzywa mnie od najgorszych, ostatnio mnie uderzyl za to ze wtracilam sie w 'rozmowe' podczas gdy prawie pobil moja mame. od jakiegos czasu mowi ze jestem nikim, jestem szmatą, dziwką, i inne. Nie wytrzymuję juz nerwowo. On jest alkoholikiem i jest p******y na maxa. A jeszcze pare miesiecy temu mowil jak to on mnie kocha, itd itp. nie znam bardziej falszywego czlowieka. wczoraj zrobil awanture w domu o glupie kotlety, i mowi calyczas do mojej mamy i do mnie ze mamy w********ac z domu. bo w sumie to jest jego dom, a wlasciwie kamienica jego matki. Z jednej strony chcialabym sie wyprowadzic, ale z drugiej nie, bo tutaj mam wszystkie swoje rzeczy, ktorych nie bede mogla zabrac ze sobą, i ukochanego pieska, i nie mam wogole swoich pieniedzy, do pracy ide dopiero od lipca za 800 zl na miesiac ;( musialabym sie wyprowadzic do babci jak juz, a wiem ze babcia strasznie sie zdenerwuje jak sie dowie o wszystkim....moja mam mowi ze sie nie wyprowadzamy i mieszkamy tutaj dalej ale ja juz z tym psycholem nie wytrzymam....pomóżcie co zrobic? wyprowadzic sie czy nie? :(

Gość obdarty syn egigwy
wyprowadzisz sie z domu przez kotlety?

Gość vikaaaa
:D nie przez kotlety, tylko ten czlowiek rujnuje moja psychike

Gość gość
wyprowadz sie, moze wynajmij jakis pokoj w jakims studenckim mieszkaniu albo u jakis ludzi starczych za 300 400 zl taki maly pokoik wynajmiesz, dalabys rade, a potem moze jakas lepsza prace zlapiesz alb podwyzke, najwazniejsze zebys nie mieszkala z takimi ludzmi...:( wspolczuje ci. moze masz jaka sprzyjaciolke z ktora na spolke bys wynajea pokoj albo cos podobnego.

Gość gość
zareagowac powinna przede wszystkim twoja mama i to jej powinno zalezec na tym żebyś miala normalny dom bez przemocy slownej czy każdej innej , skoro nie możesz na nia liczyc - mysl o sobie i siebie ratuj , więc moja odpowiedz brzmi - tak , wyprowadz się z tego domu jak najszybciej bo ci za chwilę psychika siadzie

Gość gość
dzięki że odpowiedzieliście :)

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
47844012 :)

Gość gość
Nagraj tego gościa na telefon lub dyktafon jak oc Ci ubliża i powiedz mu ,ze jak jeszcze raz będzie wyzywał Ciebie lub Twoją mame to podasz go za znęcanie się psychiczne ,może to podziała a mamę wspieraj bo pewnie jest uzależniona od niego

Gość gość
no tak jest uzalezniona, cala firma jest na nią, wszystkie kredyty na nią...masakra na policje podac nie moge....bede miala jeszcze wiekszy przypal, on ma wszedzie znajomosci