Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greentea007

Okres i tabl. anty..

Polecane posty

Gość greentea007

Hej. Brałam tabletki ATYWIA (dopiero pierwsze opakowanie), skończyło mi sie w piatek.. nie mialam czasu kupic nastepnego i zaraz w sobote dostalam okres... czy to jest normalne? zaznaczam ze dopiero dzisiaj kupilam tabletki i od razu wzielam.. nie wiem czy zrobilam dobrze. miala ktoras z was juz tak?

Gość greentea007
prooosze o jakas odp...

Gość gość
a zrobiłaś 7 dniową przerwe? uzywasz tampon ów?

Gość greentea007
no wlasnie ni ezrobilam 7 dniowej przerwy.. piatek: koniec tabl... sobota okres i poniedzialek: znowu wzielam tabletke.. myslalam ze trzeba brac je wlasnie bez przewry jakiejkolwiek

Gość greentea007
nie używam tamponow.. tylko podpaski

Gość gość
to jak już zaczełaś to bierz a masz dalej okres? nie uzywaj perfumowanych tamponów podpasek itd bo to nie jest normalny okres tylko jest wywoany na skutek hormonów Ja tak dostałam zakażenia pochwy od perfumowanych podpasek jak uzywasz tamponów polecam Ci antybakteryjne

Gość greentea007
Ok dzięki za info bo nie mialam o tym pojęcia.. A mialam juz sobie kupic te pachnace podpaski. Jak narazie mam zwykłe. A to za kazdym razem jest takie plamienie??

Gość greentea007
mam jeszcze, a w sumie to nazwałam to okresem bo nie wiem czy to plamienie takie duze (mocno brazowe z czerwonym) czy co.. a gdyby to byl okres to juz drugi w tym m-sc..

Gość gość
na poczatku mogą wyspopić plamienia w czasie brania tabletek ale to sie unormuje bierz normalnie tabletki i pamietaj o 7 dniowej przerwie!! a co do podpasek p0olecam Always Ultra Normal plus nie zapachowe sa świetne moze ich uzywasz badz uzywałaś:P