Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co ładne dziewczyny rejestrują się na np. sympatii?

Polecane posty

Gość gość

Nie, ze to mi przeszkadza, uważam że to fajnie ;). tylko zastanawia mnie jaki jest w tym cel, skoro w każdym wieku, czy to mając 15 lat czy to 25, ma w życiu "realnym" mnóstwo adoratorów czy facetów zainteresowanych poznaniem jej. O co tu chodzi?

Gość gość
Bo jeżeli chodzi o atrakcyjnych facetów, to wiadomo, głównie darmowy seks bez potrzeby szukania na zewnątrz, tam się rejestrują, dają zdjęcie i sruu 10tki meili z ofertami seksu bez zobowiązań, ale kobiety? Nawet gdyby i im chodziło tylko o seks, to w ich otoczeniu na pewno jest wielu realnych chętnych.

Gość gość
Najpierw dorosnij dziecko a potem pogadamy...:/

Gość Mika$
Bo atrakcyjne kobiety mogą mieć każdego i właśnie dlatego nie mają nikogo:-(

Gość gość
autorze - atrakcyjna kobieta na portalach typu sympatia szuka stałego klienta czyt. sponsora.

Gość Heniu
Skąd taki absurdalny wniosek, że się tam rejestrują? Jak widzę cizię na portalu to jest to wg popularności: 1. Pe**ł 2. Paszteciara ze zdjęciami ściągniętymi z sieci 3. Człowiek przedsiębiorczy, który chce zarobić na frajerach (wiesz, jestem ładna ale biedna, prześlij kasę na bilet to przyjadę) 4. Żartowniś z gimbazy 5. Reklama klubu gogo, agencji towarzyskiej, modelek erotycznych, hostess itp. Znam/znałem sporo ładnych dziewczyn a żadna nie udzielała się na tego typu portalach - kilka miało profile ale na stronach dla modelek, hostess jako swoją wizytówkę itp.

Gość gość
rejestrują się z próżności, chcą by faceci je podziwiali, komentowali zdjęcia, próbowali się z nimi umówić.

Gość gość
Heniu a jakieś dowody na potwierdzenie tej twojej żałosnej opinii są? Bo ja z kolei mam doświadczenia które potwierdzają, że te atrakcyjne które się tam pojawiają, to prawdziwe, realne kobiety.

Gość gość
Może po to żeby poznać kogoś? Ja nie mam konta na sympatii ale kiedyś nawet myślałam nad założeniem, bo co z tego że ma się powodzenie skoro wśród tych wszystkich adoratorow nie ma nikogo wartego uwagi, a jeśli nawet jest to serce nie sługa a przecież musi być uczucie. Już nie mówiąc o tym żenniestety większości facetów zależy na seksie.

Gość gość
Dokładnie tak, spora część osób jest tam właśnie dlatego, aby kogoś poznać.

Gość gość
Nie każdy ma możliwość swobodnego poznawania ludzi, nawet jak jest atrakcyjny. No bo co? Po klubach ludzie mają chodzić? Nie jest to miejsce dla każdego, poza tym na portalach randkowych można wstępnie mniej więcej dowiedzieć się czegoś o potencjalnym znajomym z profilu. No i to nie jest tak, że jak się jest ładną dziewczyną czy atrakcyjnym facetem, to gdzie by się nie poszło to ustawiają się w kolejce aby takiej osobie zaimponować. Na portalach randkowych jak i w zyciu, są oszuści i kłamcy, są tacy którym zależy tylko na jednym, ale są i ludzie wartościowi :)

skąd wiecie czy ktoś jest obiektywnie ładny, atrakcyjny? ja nie mam takiego wyczucia. jak mi się ktoś podobał to pisaliście, że brzydki. i na odwrót.

Gość Heniu
Tak, tak, pocieszajcie się bo gdzieś tam na wysypisku potworów czai się wymarzony ideał :) Dużo czasu spędzam na dzielni i widzę, co się dzieje, dużo rozmawiałem z ludźmi którzy próbowali na portalach tego typu. To się nie może udać z bardzo wielu powodów, to jest taki nędzny substytut rzeczywistości, to jak picie sików i wmawianie sobie, że to normalne piwo a potem gdy wyjdziesz sprzed kompa nagle siuśki tracą smak, zwłaszcza jak patrzysz gdy ja piję normalne piwo :) Jak chce ładnych i normalnych dziewczyn to idę na miasto i z nimi rozmawiam, na jakiejś sympatii straciłbym tylko czas. Życie mam tylko jedno i nie zamierzam go marnować na wysypiskach potworów. Nawet jakbym był tak brzydki i beznadziejny jak ludzie z sieci i tak miałbym wyj....e na nich wszystkich. Przynajmniej miałbym coś z życia zamiast marnować je z jakimś potworem.

Gość portale towarzyskie to
targowisko próżności - "patrz i podziwiaj, ale nie dotykaj". Setki, tysiące oglądających i podziwiających, niektórzy warci zainteresowania, ale przecież jutro mogą pojawić się jeszcze atrakcyjniejsi podziwiacze.

Gość gość
Może być dużo powodów... -nie mają czasu/możliwości na poznawanie w rzeczywistości -są brzydkie, tylko mają "podretuszowane" foty lub nawet ściągnięte z internetu ;) -szukają sponsorów -szukają rozrywki http://www.niesmiali-forum.waw.pl/

Gość gość
Na sympati i tego rodzajau portalach nie rejestruja sie ladne kobiety wiekszosc tych zdjec jest stara i nieaktualna ! A jak juz sie taka rzekomo znajdzie to tylko dlatego by faceci jej wypisywali jaka to ona ladna by sie dowartosciowac i podbudowac swoje ego ! W rzeczywistosci maja chlopakow , mezow a wchodza na portale by frajerow mamic i wykorzystywac ot taka rozrywke sobie znalazly :D

Gość umrelaaaaaaaaaela
bzdura ! nie jetem brzydka,wrecz przeciwnie, wciaz slyze komplementy na temat wygladu czy charakteru ale.. jaki czas temu zakonczyl mi sie zwiazek, chlopak po tylu latach zostawil mnie dla brzydszej i niezbyt rozgarnietej (wiem przez znajomych ze do najinteligentniejzych nei nalezy) wiec sie zalamalam, powoli odżywam,a że podbijaja do mnie w realu tylko brzydko to ujme cioty - czyt. mezczyzni ktorzy sami potrzebuja opieki i silnej reki a co dopiero zeby oni zatroszczyli sie o kobiete, to dla zartu zalozylam tam pare dni konto. Nie wiaze jakichs super nadziei z nim, bo widze ze wiekszoc piszcacych facetow to buraki myslace tylko o seksie badz rowniez nierogarnieci zyciowo goście, ale jak i w zyciu, są tam też zapewne wartosciowe osoby.

Gość jjbascjdsabajdavs
jak to po co. mnóstwo adoratorów- w jakim świecie ty żyjesz. owszem zawsze jakiś dziadek w autobusie powie komplement czy kolega z uczelni zrobi za ciebie zadanie, ale to tyle. Dalej to zależy od osoby czy potrafi filtrować, i czy sama w realu umie pociągnąć dalej znajomosci. Jak kobieta jest przedsiebiorcza i pewna siebie to pozna w realu. Faceci lubią wygodne sytuacje jak kobieta nie da się poznać i poderwać to jej nie poderwą. To jakiś durny stereotyp że jak kobieta jest łada to ma wielki wybór. Gówno prawda. Mam śliczną koleżankę blondynkę, i wieczory zawsze spędza sama, nie ma faceta od ponad roku. Owszem mogłaby mieć gdyby była bardziej śmiała i sie pokazywała na jakiś imprezach, ale nie każdy lubi imprezy i nie każdy jest towarzyski. Nie wiem ile autor ma lat ale chyba nie rozumie zasad rządząch światem skoro tak sie dziwi. Gdybyś miał ładne koleżanki tobyś sie przekonał jakie maja problemy. Było takie zdanie w filmie elegia- piękne kobiety są niewidzialne, bo nikt nie dostrzega ich, tylko ich urodę.

Gość arlita
Wcale nie jest tak, że ładna kobieta to od razu ma facetów na pęczki. Czasem może to wręcz odwrotnie wyglądać, niż mogłoby się wydawać. Faceci czasem boją się podejść do ładniej dziewczyny, obawiając się kosza. Biorąc to pod uwagę, odpowiedź na pytanie dlaczego kobiety są na portalach randkowych jest prosta - szukają chłopaka. Chociaż pewnie nie zawsze, czasem chcą sobie podbudować ego, trochę poflirtować, pośmiać się z chłopaków, którym dadzą na coś nadzieję. Różne są osoby, prawda?;) Bardziej by mnie zastanawiała odpowiedź na pytanie nie dlaczego ładne kobiety są na portalu, ale czemu są na sympatii? Tu bardziej skłaniałabym się ku tym dalszym odpowiedziom, czyli ego, zabawa, flirt. Jakby nie patrzeć, to na tym portalu są raczej faceci, którzy nie szukają normalnych, trwalszych znajomości, tylko raczej przygodnego seksu czy kilkudniowej znajomości. A takich to akurat ładne dziewczyny często spotykają na ulicy, bo oni mają tuper i nie boją się podejść i zagadać. Ale patrząc się np. na mydwoje, to wydaje mi się, że portal jest bardzo pomocny w znalezieniu partnera. Są punkty dopasowania, wiele kryteriów wyszukiwania, sortowanie itp. No i przede wszystkich normalnie, fajni faceci. Więc ładne dziewczyny właśnie tam mają większe szanse na znalezienie tego jedynego niż w realu, tak mi się wydaje, chociażby dlatego, że tam wygląd nie odstraszy tych normalnych:)

Gość gość
ładna kobieta na w realu adoratorów na pęczki a na portalach szukają sponsora albo dużej liczby kochanków.

Gość gość
95% to potwory, tragedia normalnie 4% to zakompleksione p***y co chca zeby ktos sie produkowal a ona zobaczy 1% wyjatki typu ladna ale swiezo przyjechala ze wsi wiec nie zdazyli jej wyrwac

Gość gość
Wokół dużo adorotarów - to prawda. Jednak im chodzi o seks, a nie o związek. To tak, jakbyś szukał facet szukał kumpla do pogadania i robił to z najnowszym xboxem oraz kuferkiem gier. Nikt nie zwróci uwagi na twoje problemy i to, co masz do powiedzenia. A jeśli nawet to zrobi, to tylko po to, by zaraz zapytać "To kiedy gramy". Piękne kobiety mają dość tekstów "Chciałbym zabaczyć Cię nagą" lub "Fajny masz tyłek".

Gość Insighter
Ładne dziewczyny na takich portalach, jak sympatia pl, to fałszywe profile założone w celu złapania klienteli. Przykre, ale prawdziwe:o

Gość kawunia789
bo pewnie są nieśmiałe ;)

Gość gość
Ładne kobiety na portalach to: 1.fake wymyślone profile 2. Szukają sponsora 3. Chcą więcej komplementów

Gość PLAYER 666
Meżczyźni kochają tylko młode i piękne ślicznotki!

Gość gość
Spadaj zolzo